29. 4. 2024

2 příspěvky u článku “Hazard si jde užívat i na internetu

  1. Hazard je hlavně nestarat se o svá lidská práva. Být flegmatický k věcem co se rozehrály nikoliv v prospěch nás běžných lidí. To je hazard. Hazard je vkládat bez odporu své životy korporacím, oligarchům a idividuím z WEF a jiných lživých světových organizací. Já jsem se rozhodně nenarodil pro ně, aby ze mě profitovali. Z mého života. Už jsem ty jejich nemorální, zločinecké a nenažrané krky zásobil za svůj život dost. Chtěji však víc. Nestačí jim už naše otrocká práce a všechno několikrát zdaněné a ulichvářené, teď experimentují víte s čím. A bohatnou.
    Tohle je hazard. Držet hubu a nechat si to líbit.
    Každý má možnost toho svého způsobu odporu. Mým odporem je, že nebudu žít někde, kde mě mají za podřadnou veš bez mobilu se semaforkem. Tak jsem odešel. Vůbec mi kotlina nechybí. Každý dle svého uvážení může cokoliv co nebude hazardem s vlastní integritou, svobodou, zdravím (avšak tím skutečným od Boha, ne slibovaným pseudozdravím od koktejlistů), úctou k sobě samému a dalším generacím. Ať po nás nepřeberou jen zmar a otroctví.
    Vše ostatní je dle mého názoru hazard.
    Vezmou si mou práci? No a co? Vzali si ji, už v Březnu 20. Hned na začátku. Mám jinou. Lepší. Opravdu. Moje peníze? A co? Vydělám dalši a když ne, vždy nějak přežiju, než se opět začne dařit. Nezaložit ruce. Vezmou mi kamarády a přátele co totálně z toho nového náboženství prostřednictvím TV zblbli a nechali se nachytat? No a co? Mám nové, hodnotnější. Ale život a radost z něj v osobní svobodě si vzít nenechám. Ne od nich. Kdo mi ho dal, ať bere až příjde čas, ale ti paňáci s barevnými vodítky jako psi na krku to nebyli. Držte se lidi a nehazardujte. Se sebou.

  2. Užívám si hazardu na internetu skoro denně. Třeba porovnávat lež, manipulaci, propagandu se střízlivými a objektivními názory. Tak to je hazard jako hrom. Hazard s vlastními nervy, kdy už je toho mnohdy přesp|íliš.Jede hazardní článek sdílím. Přeberte však sami.

    https://www.protiproud.cz/politika/6322-rusko-zacalo-jednat-konecne-valka-se-nekona-dlouhe-cekani-usa-opet-sklaply-zuby-naprazdno-putin-nebrani-jen-rusko-ale-celou-civilizaci-zapad-rve-a-umira-chceme-se-na-te-sebevrazde-podilet-vseho-do-casu.htm

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *