4. 5. 2024

Jeden příspěvek u článku “Jak vybrat perfektní peněženku? Rada pro něj i pro ni

  1. Na ty drobné co ovečkám brzy zbydou stačí neděravé kapsy.
    A vlci všeho druhu, třeba i ti co ovce do těch drobných dotlačí nosí ruličky převázané gumičkou. Taky jim vystačí kapsy. Tak k čemu peněženky? Že by k fotografiím blízkých za které se otrocky nestaví, aby nezůstaly jen ty drobné? Nebo já zapoměl. Na plastik přece! Slevová kartička do Dráčku, tesco kartička, benzina kartička či od jiné společnosti k čerpání phm, úvěrová kartička, kartička pojištěnce (abych mohl dostat přes telefon radu o aplikaci paralenu) a výběrová. Aby eventuálně jen v bezhotovostním styku nebyly, ani ty drobné po kapsách. A ruličky se
    vlkům promění ve zlaté cihličky doma v sejfu a bude překrásně na světě. Nejvíce pak, ale těm na nepodmíněnem příjmu od strejdy Schwaba. Zbytečný článek.
    Jo, ještě by se tam dal seskládat papír(potvrzení) o zaměstnání a bydlení pro státní moc při přejezdech okresů zase někdy třeba. Aby byla vůbec možnost dojet si do té korp orátní montovny získat ty digitální číslička na útratu a nebo se dostat z ní pak do vlastní postele se na tu montovnu dobře vyspat zas. Ovčan dnes nikdy neví na co může vše být taková peněženka. Někde ty nesmysly nosit musíme.
    Záchodová mísa byla vždy na vytento. A tak i je a zůstane. Neměnící se obsah a účelnost. O peněženkách to možná brzy říci nepůjde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *