2. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Nejlevnější benzinka v Česku zklamala. Snížení spotřební daně do ceny benzinu nepromítla

  1. Naopak, u TANK ONO cena ještě stoupla. Zatímco včera, 2.6. stál 95ka benzín 44,90 Kč tak dnes, 3.6. stojí 45,50 Kč. Viz jejich momentálně aktualizovaný ceník na internetu. Protože v současné době jezdím minimálně, tak za tuhle samou cenu si u nás natankuju raději “značkový” benzín od Shellu nebo Benziny.

  2. ONO nezlevnilo, naopak zdražilo. Tankuju benzín jinde za 43,90,-, u ONO teď stojí 45,50,-. Ale ono je to ve své podstatě jedno, do konce června bude stát benzín beztak přes 50,- a až ti idioti v Bruselu spustí to nesmyslné ambargo na ruskou ropu, tak bude stát benzín 100,- za litr. O to jim totiž jde, zdražit ho co nejvíce, aby donutili lidi kupovat ty hovadské nesmysly na baterky. Jenže už jim nedochází, že při současném absurdním a bezdůvodném zdražování elektřiny a jejímu brzkému nedostatku směřují svojí ekofašistickou politikou EU rovnou do záhuby.

    1. Nedochází jim to? Máte je opravdu za pitomce? Nepodceňujte nepřítele pane. Oni vědí od začátku moc dobře co dělají a ještě jeden omyl. Zdražování phm není o natláčení elektromobilů. Tyhle auta si může a bude moci dovolit velmi úzká skupina. Jde o celkové schudnutí obyvatelstva. Jeden z nástrojů, jedna z komodit. A jestli si někdo myslí, že konflikt na východě je náhodný, tak prosím. Každý podle vlastní gramotnosti. Gauner typu careviče a jiných si jen šustí dlaněmi. Tady nejde o ekonomické zasažení Východní velmoci, tady jde sankcemi zničit Evropu. Chcete důkaz? Vždyť ho máte. Dívejte se okolo sebe. V carostánu tankují za 18 kč litr přepočteno. V Belloruši za 16. U napadených chudáků 30. A to, že ony sankce drtí hlavně nás. Evropany. Trochu na hlavu ne? Chtít někomu šlápnout na,, krk”, ale ve finále to udělat sobě. To je na nějaké odborné pracoviště a speciální medikaci pokud by to tak nemělo být ale schválně. Carevič ekonomicky posiluje. Hlásí nulovou inflaci a plnou zaměstnanost. Prý. V podstatě u nás druhé dějství po debilitě 2 let zavírání ekonomik a zákazu lidem pracovat a tvořit hodnoty a uživit se.
      Je třeba dospět do bodu závislosti na státu s různými dorovnávacími dotačními sociálními programy, kdy to lidi za sebe, už nedají. A pak? Držet kušňu a krok.( Reset. Velký reset. Si to přečtěte od Švába. Volně dostupné v pdf.) Jinak ani KÁ od,, hodného”státu. Zde… ni, zmrzni, nevař, nesviť, seď na zadku a nikam nejezdi. Sociální kredit se tomu říká v Číně. A uhlíková stopa v evropě. Netvrdím, že je pravda co si já myslím a mnozí jiní mi podobni se mnou. Chraň bůh. Neuzulpuji si patent na rozum. Třeba melu z cesty a jsem úplný magor. Nevěřte mi. Ať si věří každý čemu chce. Za sebe pouze si říkám,, spaste tělo i duši” a rychle mimo evropu. Taky v ní, už dlouho nezůstanu.
      Jinak vzkaz pro cenzory a globalčíky a sledovače typu stb co monitorujete názory lidí a děláte si seznamy. Vybodněte se na mě. Nechte mě dožit někde u řeky třeba v Paraguai v nějaké bezvýznamné vesnici. Stejně, už jsem starý a zas tak dlouho, už tu nebudu. Navíc lidi jako já tu nechcete. Zlomit se nedám, nebojím se vás(nebál jsem se ani estebáků), tak radím. Prďte na mě. Až tam budu někde, budu si lovit ryby a sbírat ovoce a ani mobil mít nebudu. Fakt. Na holý pupek. Zdar.

      1. No, nevím, Antoníne, zda by to byla dobrá volba. Je tam docela vlhko a každou chvíli převrat. Ale na druhou stranu i ty převraty mají svojí výhodu. U nás by se právě jeden hodil a stále nic.
        Jsem téměř čerstvý důchodce a můžete mi věřit, že pokud bych byl mladší, byl bych dávno pryč z tohoto banánového státu, kde vyvolení mají práva, jaká si usmyslí a ostatní pouze povinnosti a otročení. Zatím jsem v pohodě, lítám na kole po kopcích, opravuji před důchodem koupený barák. A hledám na internetu vhodné destinace, kde bych mohl s důchodem spokojeně vyžít a nemusel se obávat, že každou chvíli mě někdo podřízne pro pár pesos.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *