4. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Jde získat půjčka bez příjmu? Ano, když víte kde

  1. Idiocie. Půjčovat si. Zadlužit se. Skončit v otroctví. A kdo měl či ještě má nějaké úspory, tak mu je ukrást inflací a zlodějnou neúměrného zdražování s bajkou o vině,, Careviče” Ta globalistická loutka Ruského, židovského kongresu Halachim může za ledacos jen ne za drahotu v EU a jinde. To, ať hltají pomatenci. Je to směr a plán. Dostat obyvatelstvo na kolena, aby se ze soběstačných a sebevědomých a hlavně svobodných lidí stali otroci systému s nataženou rukou na všechny ty státní dorovnávací programy, bez kterých si mnozí, už pak neuprdnou.Třeba i vyvlastňování? Kdo ví. Zjisti si co chystají ve Španělsku údajně. Nemohu potvrdit. A neposloucháš? Čteš nevhodné servery, jezdíš kde a kdy nemáš, odmítáš naše koktejly k tvé spáse!? Nic nedostaneš. Rebelanti ať zmrznou, nevaří, nesvítí, nebydlí. Buď dobrý občane. Vem si prášek a kup si elektromobil a vem si od nosatých půjčku.
    To se fakt nedá držet hubu.

    1. Lichvář je dle mě, každý půjčující na úrok, ať už nízký či vysoký. Bohužel většina populace nemůže rozumět těmto principům co vládnou světem pokud nemají ochotu jít hluboko do historie, která se, jako nit táhne, až do dnešní doby. Ty souvislosti jsou jasně dané. Proběhlo několik veleúspěšných akcí k překroucení a přerušení této nitě z důvodu, aby si lidé již současné události nespojovaly s událostmi minulými. Posloužily vhodné osoby a systém školství a lživýuky historie. Je to součást uchování tajemství a ukrytí těch, kteří dělají ze země peklo po dlouhé věky, kdy generačně z otce na syna se předává nenávist, zloba a msta. Také nabyté úspěchy v této negativitě. Musí se jít, až do starého Sumeru a pak do Khazarské říše a samotným Khazarům. Jejich potomci žijí dodnes. Je to nejvlivnější rodina světa. Když pochopí lidé tyto souvislosti, jejich naturel a o co jim celé věky jde a jakých používají prostředků porozumí válkám, hladomorům, burzovním machinacím, půjčkám, dotacím, různým společenským rozkolům a dokonce odvěké nenávisti a touze po pomstě k jednomu světovému národu, který se na Khazarském, krutém, nelítostném, obludném a zavrženíhodném uspořádání a praktikách podepsal zapovězením tohoto a nutností změny náboženství, kdy původní bylo uctívání Baala, tedy Satanismus.
      Více hledejte sami. Kdo by se smál, směje se vlastní neochotě porozumět všemu tomu čemu musíme čelit i dnes. A nebude cesty ven. Jen probuzení doslovně z Matrixu může všechny zachránit. A je to historie a z ní plynoucí současnost. Žádná konspiračka…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *