28. 4. 2024

8 příspěvků u článku “Středověká Praha fungovala jako centrum obchodu s otroky. Křesťané se s nimi nemazali

  1. Jo, panečku, to byly časy. Hned bych si nějakýho toho negra koupil, ale bohužel nám to otroctví zrušili 🙁

    1. Neklesej na mysli. Podle Kalgeriho NWO máme být otroci. Fiala byl vedoucím jihomoravskée Kelgeriho pobočky. Takže se na tom intenzivně pracuje.

  2. Přestaňte s tím sypáním popele na hlavu za jakési křivdy minulosti. Dávné minulosti. Jestli bylo něco takového v Praze( o čemž z mnoha důvodů a pádných pochybuji), tak to bylo jen zrnko v písku z tohoto obchodu, který ve velkém provozovali hlavně černoši samotní. Jejich kmenové války a zajatci co se buď snědli, nebo prodali. A další obchodníci a velmi zdatní byli Arabové i Ž. Běloch byl v tomto kšeftu ten kdo nakupoval co mu bylo těmito lidumily nabídnuto. Rozhodně nikde neběhal s lasem a neodchytával ty nebožáky. Ale můžeme za všechno. Podělaný svět agitačních idiotů. Otrokářství a otroctví je hnusné. Zavrženíhodné. Proto se nenechám zotročit korporacema, jakymsi Švábem a jinými kreatůrami co novodobé okovy chtějí nasadit. Né mě. NE.

  3. Máme toho na hrbu více – vpustili jsme si sem Cyrila a Medoděje, ačkoli jsme je nezvali a písmo měli. Žilo se tu po této stránce spokojeně. Nejdříve kázali a obraceli na víru pravou. Církev byla a je prý svatá, mše jsou svaté… Kdo nekonvertoval, byl nakonec obětí násilí a odebrání majetku. Inkvizice, upalování čarodějic, odebírání majetku. Obecně u nás přebujelé zrádcovství (i maloměšťáctví) – viz udávání fašistům například. Vstup do západních struktur a rozdělení státu bez referenda. Glorifikace politických zločinců po Listopadu. Inkluse, genderismus, podpora fašistů. Stopnutí a trestání nepohodlných názorů. Jen duševně postižený nebo korupčník zde může být spokojen.

    1. A proto je těm nahoře blízká Ukrajina – vzor korupce a kálení na lidi. Jako příklad si jí bere celé vedení EU.

  4. z článku: “Podle tehdejších zákonů totiž nesměli být do otroctví prodáni křesťané. Tak se stalo, že právě křesťané stáli v čele celého byznysu.”
    V muslimských zemích to bylo naopak, prodávali do otroctví křesťany. A v afrických muslimských zemích se křesťané prodávají do otroctví i dnes! Proč o tom Magda Richterová mlčí? je to snad záměr? A ještě dodatek – v Praze se černoši neprodávali, ti šli jiným směrem.

    1. Ale ten plán s prodejem otroků nebyl špatný. Nebylo by od věci dnes prodávat jako otroky nelegální migranty, zloděje a podplacené úředníky. Tržiště by se našlo. Třeba tam, kde jsou různé burzy, by se mohly vyčlenit dny i pro prodej otroků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *