3. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Obří sluneční bouře může znamenat konec pro Zemi. Už se to dříve přihodilo a čeká se na opakování

  1. Denně několik strašení,aby ovce lépe békali strachy a drželi pysk,když moc nic neřeší a jen krade..

  2. Klobouček . Po dlouhé době čtu na Seznamu článek o Vesmíru, se kterým se dá souhlasit. Jenom bych dodal, že statisticky máme 11% šanci, že nás bouře podobná té z roku 1859 zasáhne v příštích deseti letech.

  3. Někde jsem viděl že jaderné zbraně můžou teoreticky vytvořit ve vesmíru druh neviditelného štítu dočasného, který funguje jako mag.p. země a dokáže odklonit nebo pohltit záření slunce .
    Pokud je to opravdu možné tak by někdo měl poslat pár tisíc hlavic do vesmíru a připravit jen pro jistotu . Pač atomovky se dají zase postavit , ale život jak ho známe asi ne 😀 a pochybuji že pomůžou bunkry , myslím že erupce slunce a následné záření pronikne minimálně do 50km hloubky země možná i víc no necháme se překvapit :-)).

    1. Více mě zajímá proč? Proč se lidi ve stresu držet nechají. Čtou a sledují ty bláboly a pak si to ještě předávají jako mantru. Není to tak, že si to většina vlastně zaslouží, když to elitám tak perfektně funguje? Když vám bude něco stoprocentně fungovat, něco co potřebujete, tak nebudete se toho držet? Na vině nejsou oni. Vyslaný signál lidi neničí. Avšak forma zpracování onoho signálu (zmiňovaný strach) ano. Lidé se tedy dojebá. ají sami.

  4. A pak ,,strašit” že bude zima-nebo tající ledovce+výskyt čehokoli……Třeba slymáků??????

  5. Tady jde hezky vidět, jak je ta záp. civil. dementní a neumí, už žít. Lidi se tu starají o nepodstatné věci. Diskutují pak nad tím horem spodem a podstata existence uniká, stejně jako právo na důstojné žití, kdy lidem vůbec nevadí, že je jim to odepíráno na každém kroku doslova a největší pitom. i tomu ještě tleskají a souhlasí a hájí vládní kroky. Ale slunce a bouře-to je téma panečku. Ale hlavně nikdo o tom slunci, či málokdo ví to podstatné co v učebnicích a ve vědeckých blábolech není k nalezení. Jsou i jiné zdroje. Kdo není zmasírovaný lží ve všem na denním pořádku se bát nemusí, jelikož má jistotu, že k ničemu takovému prostě nedojde. Ale stanou se jiné věci. Že budou lidi rýt držkou zem, pokud se netřísknou, už něčím do své duté palice a neopustí psí zuřivost ke všemu normálnímu a smysluplnému, kdy rotační spirála nenávistné propagandy v lidech rozdmýchává hněv špatným směrem,než by měl jít. Dnes je v Pha jakýsi sraz. Není to k ničemu. Pokud lidé nezatouží a nedocílí systémové změny, pak změna marionet, jen s jinými jmény je gól do vlastní branky opět. A toto se na náměstích nedocílí. Každý musí začít u sebe doma v rodině. Když ta změna bude přicházet tzv od spodu, od každého jednotlivce lze pohnout světem. Není to žádný blábol, ale holý fakt. Stačí říct na spoustu věcí v každičké rodině DOST! Nic víc, nic méně a začít to rozhodnutí praktikovat. Netřeba se s nikým prát, netřeba vykřikovat revoluční hesla z tribun a živit a dosazovat do vedení další a další lotry a vykuky. Stačí říct dost…
    A přestat se trápit, či zabývat hrozbami z vesmíru a jinými,, hrozbami”. Většinou neexistujícími. Chce to klid a rovnováhu uvnitř sebe sama přestat hltat zprávy všeho druhu co systém podporuje a financuje a vypnout Matrix. Začít užívat vlastní mozek, ne systémový instalační program pro každou svolnou duši. Mějte se hezky

  6. Ano o to vím už delší dobu,ale praděpodobnost ,že se toho dožiju je velmi malá!!!!!!Ale připraveni být musíme!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *