4. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Jak bude vypadat svět po jaderné válce. Nejhorší filmy jsou oproti realitě směšné

  1. Dodnes jedinými, kdo použil atomové zbraně proti jiné zemi jsou USA. Ty je dokonce použily proti civilistům a civilní infrastruktuře a ještě v době, kdy to nemělo už žádný vojenské opodstatnění. Šlo jen o demonstraci síly. Kdo tenhle barbarský čin udělal jednou, může jednou zaútočit atomovými zbraněmi znovu. Na to se můžete spolehnout. USA se nikdy nerozpakovaly používat proti jiným zemím ani jiné zbraně hromadného ničení. Takoví Vietnamci by mohli vyprávět. Rusko si atomové zbraně nepořídilo s cílem aby s nimi zaútočilo proti jiné zemi. Rusko se bude vždycky jen bránit.

    1. Lubajsi podepisuji. Jen úplně nesouhlasím pouze s obranou politikou Ruska, Vůbec si nevšímejte té smršti mínusů. Počítám se stejným. Už jsem o lidech ztratil veškeré iluze. Nejsou konceptuálně gramotní natolik, aby porozuměli tomu co tu velmi statečně mmjn píšete, protože dnes jsou za tyto názory i postihy a minimálně si člověk vyslouží nějakou hanlivou nálepku jakési kremrole apd. i když to s tím nemá vůbec co dělat. Já jsem denodenně zdrcený z toho, čeho jsem se dožil. Co se stalo z lidí okolo. Ne všech, ale většiny. Ještě donedávna jsem věřil v nějaký obrat, že s lidmi něco zatřese, aby se změnili, ale nestane se nic. Už jsem to vzdal. Život se stal opravdu smutným. Slyšel jsem, že každý národ má vládu, jakou zaslouží. Myslím, že na tom něco bude. Vemte si ty věci od roku 89. Lidé prohospodařili a rozkradli všechno co jejich předci za cenu tvrdé a dlouholeté práce získali a nejen hmotně, ale i duchovně. Mladí nazývají své otce a matky dezoláty a ruskými šváby. Ty samé lidi co jim poskytli v letech minulých dobré jídlo, oblečení a střechu nad hlavou, protože prostě mohli. Teď se o svou existenci docela obyčejně strachují a snaží se to vyjádřit. Pravdou však je, že to svádějí na volené politiky s tím, že je zklamali. Jak mohli zklamat politici? Četli, či zjistili si voliči důkladně jejich programy? Nemyslím ta bilboardová lákadla a stánková na náměstích, ale skutečný program té strany na vývěsce tohoto seskupení. Tam se člověk dozví věcí. Jak je tedy mohli politici zklamat? Vždyť vždy dělali a dělají a naplňují své programy.V rámci dané osy určitě. Že nebyl tento program do důsledku vytrubován do světa na rozdíl od lákadel (tedy pouhého výňatku) je věcí druhou. Neznalost neomlouvá. Druhou částí a velmi početnou jsou lidé co to vzdali a k volbám nechodí. Přiznám se, že já také ne, ale je to špatně, protože pak vznikne situace, že jsou ve vládách lidé, kteří zastupují jen tu část národa co volit šla i kdyby účast byla procentuálně mizerná a pro zbytek jsou, ale nepřijatelní, avšak opět to není vina těch politiků, ale vina národa. Samotní lidé jsou na vině současných událostí a pokud dojde nedej Bůh ke katastrofě co popisuje článek, pak za to budou moci opět ti samí lidé. Jde to rozpoznat co jsou vlastně zač a o co nosí v hlavách právě z těch mínusů. Věřte mi. Je to zbytečné někomu z nich cokoliv vysvětlovat. Je to marné, marné, marné.

    2. Ať jde ta negramotná svoloč do zádele. Mínusáci. Až jim možná atom přiškvaří půlky budou mluvit jinak. A že to visí na vlásku o tom snad, ani potom. Nacističtí pobrobci nikdy nekapitulovali. Jejich rodiny. Co,, svědomitě” vychovali své nástupce. Dědečkové atd. Přesunuti po válce hádejte kde? Odkud se znovu vylíhli? Nevíš? Tak drž hubu negramote a vůbec se nezapojuj. Běž na svou značku co ti systém přidělil.

  2. Tento scénář znám,takzvaná nuklearní zima!!!!!!!!!!!Jak řekl Albert Einstein – nevím čím se bude bojovat v třetí světové válce,ale ve čtvrté to bude klacky!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *