29. 4. 2024

11 příspěvků u článku “Lidl naštval zákazníky. Provedl jim nepěknou věc, tohle se nedělá

  1. Zase na druhou stranu se ani nedivím že nakupuje jinde když ho to vyjde levněji. To je jako když teďka jezdí Češi nakupovat do Polska… A proč? Proč nepodpoří Českou Ekonomiku? No protože to je v Polsku levnější. Není se čemu divit.

  2. Když naší zemědělci nevědí co za zboží chtít,tak ať ho dovezou za min a naším ať to třeba shnije.Jsem senior a musím počítat každou korunu.Jan Malý.

  3. Lidl vůbec poslední dobou je takový “nasírací” nejen, že neprodává vůbec některý sortiment zboží, na prodejně mají bordel a poloprázdné regály, nefunkční automaty na prázdné láhve a vůbec všelijaké věci, které člověku náladu moc nezlepší.

  4. Je docela zvláštní, když cibule z Nového Zélandu vyjde včetně dopravy levněji, než ta, co vyroste za rohem.
    Ano, ceny křiví dotace, ale to se dá ošetřit zákonem, či nařízením vlády atd…. A od toho tu vládu p|eci máme, ne? O takové věci by se měla starat, a ne o to, jestli jsou na semaforech panáčci a nebo panenky například.

  5. Ono to svědčí o tom že čeští zemědělci jsou předražení, osobní zkušenost s brambory český zemědělec chce 17kč/ kg min odběr 25kg. Supermarket chce za balíček 5kg 60kč to je 12kč/kg
    Jak to že supermarket má na tom marži a ještě to zaplatí drahou dopravu ze zahraničí ( kamionová doprava kdy jede velký tahač stojí v průměru 34kč/km)

  6. A co je na tom špatného, že je země původu na balení, je to uvedeno – je. Melete bludy nejspíš za peníze od konkurence.

  7. Upřimně je mi úplně ukradené odkud je ovoce a zelenina pokud za ni zaplatím méně než od místních zlodějů.

  8. Třeba rajčata z Holandska jsou lepší jak česká a cibule z nového Zélandu mi taky chutná víc než ta česká sračka uvědomuje si autor článku vůbec že česká zelenina a ovoce nemusí být automaticky to nejlepší, osobně s ním mám nejhorší zkušenosti…

    1. Tak se odstěhujte na Nový Zéland a nás tady neobtěžujte svými přiblblýmí výmysly. Fandím Českým zemědělcům. Ať vzkvétá naše republika a naše zemědělství.

    2. Rajčata z Holandska a lepší? Od kdy? Vždyť nemají žádnou chuť. Bohužel už i ta česká rajčata jsou bez chuti, nedávno koupené v kauflandu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *