6. 5. 2024

3 příspěvky u článku “Amatérský astronom objevil podivnou kometu. Přiletěla z cizí soustavy, vědci neznají její složení

  1. Ano. Zase něco objevili. Stále objevují a pak ty výplachy perou do školních osnov ve výuce o prostoru ve kterém údajně žijeme a je okolo nás. Pak dochází k pro mě humorným situacím, jako když se A. B postaví k tabuli a čelí otázkám naprogramovaných robůtků. Já A. B nemusím a za něj jsem opustil zemi. Jeho počiny mi nesedí, ale tímto si získal u mě uznání, alespoň za jedinou věc co učinil a veřejně. Ta nejistota a neznalost a popletenost v odpovědích je pro mě prostě důkazem, že ho tyto nesmysly k praktickému životu, kdy chcete uspět nezajímaly. A celý hlavní informační proud se jde poka.. t a učů.. vá si dětinským štěstím, jak toho,, bl. ce” nachytali, jelikož je třeba zavděčovat se současnému páníčkovi. Ne. Opravdu ne. Ani já nepokládám pro sebe za potřebné znát (ač bych na to uměl odpovědět) kolovrátkovou básničku o všech těch kometách, galaxiích, planetách, soustavách nota bene, když to navíc považuji za kolosální nesmysl tuto pseudovědu o vesmírném prostoru,kdy toto jde ruku v ruce s evoluční teorií, kdy mí předkové opravdu nebyly opice. A Čapek mě také nezajímá. Ani jeho robot, ani nic ostatního. V praktickém životě mi to je k čemu? A na bachor, knihu i čepec se vedou tvrdé útoky a bude se to vybíjet, aby hovězí znali pak možná jen z obrázků. Na co znát ústrojí tvora určeného k nepřežití de facto. Prý moc pšoukají. Celé školství je pro mě toliko(jiným nevnucuji) šaškárna, která podle stejné šablony vyrábí nepraktické masy pobíračů různých sociálních příjmů. Masy. Nikoliv všechny. Takže praxe je pak taková, že školně nevzdělaný A. B uspěl a je zajištěn a některé z těch moudrých dětiček uvíznou se svými školními znalostmi někde na pracáku a sociálce a budou natahovat k státu svoje ručky. V pořádku. O to mi nejde. Jde mi o ten hysterický výsměch mainstreamu, kdy článek o tomto střídá článek. Pro lidi co se cíti býti z opice akurátní a senzace.

    1. Ještě doplním, že to co jsem zmínil o A. B a čím teď Česko žije a poťouchle se baví je u mě právě to jediné co jsem mu bez mrknutí oka schopen odpustit. Bez váhání. Tohle vůbec není podstatné.

  2. A zase další zajimávý članek pro mě už skoro málem amaterského teoretického astro-fyzika!!!!!!!!!Každopádně další střípek do skladačky mého poznání!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *