2. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Na český trh vstupuje parádní kombi za pár korun. Škodovka s Hyundai si trhají vlasy

  1. Ještě před tak patnácti lety jsem v mainstreamu furt četl, že Čína je zaostalá a chudá země, kde Číňani dřou od rána do večera za hrst rýže. Jenže potom Evropu i celý svět začaly zaplavovat miliony čínských turistů s naditými peněženkami a taky high-tech výrobky z Číny, takže ten lživý narativ o chudé a zaostalé Číně musel v mainstreamu ustoupit do pozadí. Nějaký čas potom v mainstreamu kolovala ještě jedna lež, že Čína všechno kopíruje od západu. Kdysi dávno fakt Číňani všechno okopčili od druhých, dnes se naopak průmyslová špionáž západu snaží okopírovat pokročilé čínské technologie aby západ s Čínou neztratil tempo.

      1. No, tvůj datum narození asi taky bude kolem vzniku fejsbúku. Jinak bys toho “debyla” psal tak, jak se to psát má a neplácal pitomosti. A Lubajsi, máš pravdu. Jenže ti čínští turisté (a ruští) začali jezdit do světa (a Evropy) proto, že celý svět začal využívat nízké ceny čínské práce (a ruských surovin). A protože se celou tu dobu západní svět “tetelil” z toho jak je chytrý, a vyjebal s vysokou cenou západní práce, ušlo mu, že Východ převzal skoro sto procent původně embargované a přitom strategické produkce.

    1. A najednou nejsou čipy. Nejsou léky. Dokonce už i Vietnamci nemají tolik pašovaného textilu a jiného zboží. Nejsou hnojiva. Chybí chemické látky a sloučeniny. Suroviny…. Ale my to vydržíme…Snad to někde seženeme. Ono to totiž všechno bylo, je a bude z Ruska. A když ne z Ruska, tak z Ameriky. Ale ta to předtím koupila zase (doprdele) z Ruska…

    2. Čína je extrém, jsou tam boháči a pak lidi co žerou hlínu, není to tak jednoduché jak tu píšeš.

  2. Podle nadpisu jsem se domníval, že to bude o autech ,ale to si jenom zástrčkáři dělají reklamu. Proč je asi chtějí v některých státech zakázat?

  3. Ták a bývalému Evropskému super auto průmyslu zamáváme zbohem a šáteček!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *