3. 5. 2024

11 příspěvků u článku “Rusko vyděsilo celý svět. Má jadernou ponorku, která dokáže způsobit tsunami

    1. Právě z těchto důvodů nenechá svět vyhrát Ukrajinu .Vždy bude bližší košile než kabát.

  1. Rusko děsí celý svět leda svou zaostalostí a neschopností. Země, kde 3/4 populace neznají splachovací záchod a teplou vodu, kde jsou lidé natolik nešikovní, že tam v poslední době zcela běžně padají z oken a ze schodů 😀 , země, která má násobně větší “armádu” než Ukrajina a není schopná postoupit dál než pár km za hranice, země, která za 80 let nebyla schopna vymyslet jinou vojenskou taktiku než tzv. Žukovovu, ta opravdu může vyděsit akorát ty dva místní jednobuněčné organismy Tondu s Lubajsem, alias zaměstnance Prigožinovy trollí farmy, či dlouhodobé pacienty PLB 😀 . V této otázce si nejsem zcela jist správou možností, neboť jejich inteligence odpovídá oběma možnostem 😀 . Putlíkovy zázračné zbraně, jaké svět neviděl (to myslím doslova), netřeba příliš komentovat. Země, která je technologicky natolik zaostalá, že neumí vyrobit ani moderní telefon nebo počítač, dokonce neumí vyrobit ani obyčejné hřebíky, je bez západních technologií beztak odsouzená k zániku. Nemluvě o tom, že jaderné arzenály všech jaderných velmocí jsou natolik rozsáhlé, že nezáleží příliš na technologii, jakým se nálož dopraví k cíli. V tomto případě totiž “úspěch” zaručuje kvantita.

    1. Vy jste se minul povoláním. Vás je za tou kulatou lopatou škoda. Jednobuněčný organismus Tonda😉👍👍

    2. A ještě něco. Rusko nemám rád. Vůbec nejsem proruský, jen se mi nechcou lízat kaštany skvělým amíkům, jako to děláte Vy. Prostě. Pán je labužník

      1. Pochybuji, že blbeček skrytý za nickem WLM je nějaký řidič náklaďáku. Podle toho, co tu vypisuje mně přijde na klasického profesionálního provokatéra, buď presstituta tady toho plátku anebo šmejda z nějaké politické neziskovky či Kartousových Elfů. Ten jejich styl provokací se nedá přehlídnout. Všichni se ho drží, jako přes kopírák. Oni snad procházejí školením na jednom místě. Akorát se divím, že ve slově “Rusko” napsal jen jedno “S”. Placení provokatéři totiž dnes všichni unisono jako podle jednoho manuálu do každého slova “Rusko nebo ruský” automaticky vkládají dvě “SS” aby jakože zdůraznili, že Rusko je prý nacistickým státem. Asi na to jen zapomněl. Tyhle šmejdy je třeba totálně ignorovat. Proto taky na alternativních webech diskutující lidi vyzývají aby nekrmili Trolly.

        1. Budete mít s největší pravděpodobností pravdu. Tyto režimu sloužící bezpáteřní kreatůry co za 30 stříbrných prodají vlastní mámu je třeba ignorovat. Já to prostě vím.Bohužel nejsem natolik silný, že nedokáži mlčet, abych takovému stvoření neodpověděl, ale budu se to muset naučit a začnu hned. WLM bude mou školou. Ať ten člověk napíše cokoliv od této chvíle, tak se mu zvysoka na to a de facto na něj vyseru. Jak říkáte. Nemá to smysl. A ano. Všimnul jsem si těch společných znaků. Asi procházejí nějakým spešl školením, nebo je to jen naprogramovaná stádovitost těchto postiženců.

        2. Víte. Každá takto pohnutá doba má své hrbáče. Je mi z těch lidí doopravdy zle, jakým podlým životem žijí. Jakým jedovatým a tím svým poisonem otravují svět. Měl jsem v Česku skvělého kamaráda. Opravoval mi soukromé i firemní auta. Skvělý automechanik. Nejdříve v servise a u sebe doma v garáži melouchy a pak se udělal pro sebe. Pak mu prdlo v bedně a dal se k policii. Co se z něho stalo za kreténa jen v prvních pár týdnech… Už nejsme kamarádi. Já jsem ten, kdo o to nestojí. Tak vymydlený mozek jste nezažil. A vzhledem k tomu co o něm a na něj vím(v rámci kdysi melouchaření) si dělám obrázek o kvalitě některých v tomto výkvětu. Vůbec by jste nepobral, kdo eventuálně může. No prostě chápete. A to je obraz systému. Škoda mluvit vlastně. Já znám tolik moc lidí co se jevili skvělí a co z nich doba udělala… To je nevím k čemu. K vzteku? K pláči? K smíchu? Fakt nevím a hodně mě to deprimovalo. No. Mějte se fajn, jak to jen v dnešní době jde.

    3. A drobnost. Já se však obávám, že jste něco míň, než jednobuněčný organizmus jako já jsem(jak jste mě pasoval) a proto to nepochopíte. Z principu nemohu mít rád Rusy. Byl jsem před rokem 89 politický vězeň. Nesnáším veškerou rudou lůzu. I takovou, která tomu režimu prdelkovala a lízala anál. Byli to přisluhovači režimu z Moskvy. A eklují se mi noví přisluhovači, nových režimů jdoucích z opačné strany. Princip na jakých tito lidé fungují je naprosto stejný. Patolízalství a neschopnost kritického a střízlivého myšlení. Já neříkám přece, že v mnohém nemáte pravdu. Rusové jsou takoví ve své podstatě, jak říkáte, ale už např. američané nejsou takoví, jak říkáte. 60 miliónu negramotů co neumí číst a psát? To je váš vzor a záruka všeho nej? To netvrdím já, ale články volně dohledatelné o úrovni obyvatelstva co do vzdělanosti v USA. A Sputnik to fakt není. Komouši měli svůj slovník. Moskva, Gottwald, Brežněv atd. Poté třídní nepřítel, antikomunista, neuvědomělý. A vy máte také svůj slovník. USA, Biden,Nato atd. A taky kremrole, trol, dezolát, ruská špína atd. V čem se pane lišíte? Co do toho slovníku. Těch režimních manter. Pro mě jste vždy a zůstanete hlupákem vy. Bohužel to nikdy nepoberete. Mrtví a hloupí to o sobě neví. Fanatičtí lidé vašeho typu zapříčinili před rokem 89 mé uvěznění. Musím vás nesnášet a nehodlám se tím tajit, když vidím, jak se Mor znovu rozlézá, jen v jiném kabátě. Hezký den přeji.

  2. Moc si nedokážu představit jak se poseidon bude řídit aby to nenapálil do dna nebo do skály.Moře neni rovné je stejně tak ´´hornaté jako pevnina.Krom toho bude zcela jistě těžký ´případný´ rádiový satelitní či jiný ovládání!I ponorka třídy kilo má potíže s komunikací pod 80m v hloubce.Musí spustit laso a vysílat pomoci vlečné antény.Poseidon který by plul dejme tom 50 uzlů ten by musel být v hloubce tak 35-50m aby anténa byla stále na hladině!A to už je poměrně zjistitelný cíl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *