29. 4. 2024

3 příspěvky u článku “Tohle je chlouba ruské armády. Letadlová loď Admirál Kuzněcov už se neudrží ani na hladině

  1. Letadlové lodě jsou útočné zbraně, dobré akorát k provádění válek a invaze do velmi slabých států, jak to už celá desetiletí po světě provádí USA. Rusku jsou na hov…a prioritou pro Rusko jsou spíš obranné prostředky a hypersonické zbraně, ponorky a autonomní podmořské drony s jadernou náloží. Myslím, že Rusovvé ani další letadlovou loď ani nestaví. Rusům stačí jedna hypersonická střela, klidně i bez jakékoliv nálože a je po americké či britské chloubě. Hypersonické střely totiž mají obrovsky ničivou kinetickou energii samy o sobě (i bez nálože) a jsou pro západní armády, včetně USA prakticky nesestřelitelné. Jak už se ruská hypersonická raketa zaměří na letadlovou loď nepřítele, je to pro tu loď konečná, půjde rozbitá na kusy ke dnu.

    1. Zdravím Lubajsi. Kašlu na zbraně. Více mě zajímá co vyvádí pětikolka běžným, českým občanům. No důchody. Samozřejmě. Řekněte sám, není to sado maso už?
      Nedělám si iluze, že by chtěl důchodcům někdo pomoct. Že by třeba šli za ně demonstrovat, nebo, tak něco.
      Teď jsem četl takový krásný komentář, jednoho zástupce střední či mladší generace, kdy nějakému pánu 75 let(on uvedl svůj věk) napsal: Táhni si dědku přebalit plínu a přestaň slintat na klávesnici!,,
      No. Co dodat. Nyní jsem si poslechnul reportáž (rozhlasovou), kdy tam hlavní host zmínil takovou trefnou písničku od Slováků,, Horkýže Slíže,, kde je prý v textu, že Češi mají v pí*i na lehátku. 😂No trefné. Neznám, ale pakliže ano. Tak trefné. Ale, ono může na to lehátko i s vyvalencem něco spadnout. A nejspíše i brzy dopadne.
      Rozhodně Vás moc zdravím a přeji hezké dny s pomalu blížícím se Jarem. Začínám se čím dále více bavit. Byl jsem spoustu měsíců deprimovaný, ale zvolil jsem si a naordinoval jiný úhel pohledu. Doposud jsem sledoval tragédie. Teď ponovu sleduji pouze a jen, už komédie. A funguje to. Možná mi, už přeplo i. Nevylučuji😆😆😆💪💪💪👍

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *