29. 4. 2024

6 příspěvků u článku “Lidstvo je vůbec nejblíže katastrofě od časů kubánské krize

  1. Lidstvo přežije,akorát si projde hrdlem láhve ,jak jsem již zde několikrát říkal!!!!!!!!Akorát se zároven radikalně změní od východu na západ a od severu na jih celosvětový politický systém at se to pseudo liberálním židokratům líbí nebo ne!!!!!!!!!!Západ už bude navždy pouze geografický pojem!!!!!!!!!§

  2. Málo lidí si uvědomuje, že to není válka o Ukrajinu, ale válka o udržení unipolárního světa, kde první housle od pádu SSSR hrálo USA. Prakticky se už jedná o přežití dlouholetého světového impéria USA. To se začíná hroutit. Už jste si určitě všimli, že se spustilo domino krachů amerických bank. K tomu ještě vývoj ve světě spěje ke konci dolaru, jako rezervní měny. Stále víc států světa má arogance USA plné zuby, odmítá jeho diktát a platit mu desátky z každé transakce v dolarech. Poslouchat USA odmítl i jeden z nejvěrnějších spojenců USA, Saudská Arábie, která už klepe na dveře nového uskupení zemí BRICS. Nerad to říkám, ale zase jsme na špatné straně a brzy na to šeredně doplatíme

    1. Lubajsi na něco se zeptám a pochopím, když neodpovíte. Co Vám to dává? Přispívat tady.
      Já třeba jsem měl pocit, že mohu něco předat. Ten jsem ztratil a pozbylo to celé významu.
      Už bych se nevyjádřil k žádnému tématu.
      Tady píši kvůli toho dotazu na Vás, jinak bych to měl na háku. Nemá smysl plýtvat drahoceným časem a myslet si, že lobotomové Vám budou vděčni za informaci z jiného pohledu.
      Ptám se tedy znovu. Co Vám to ještě dává? Já se cítil poslední dobou, jako upachtěnec s vědrem vody co běží k napůl shořelému stavení, které se začíná bortit, a žár je tak obrovský, že se nelze, ani přiblížit už. Spadne a zhoří prostě. K čemu vědro blbé vody?
      Jinak Vás zdravím.

      1. Pro Antonín. Zdejší témata prostě většinu lidí nezaujmou většinou. Je třeba chodit k diskusím na jiné weby. Třeba Armyweb.

    2. Pro Lubajs. V podstatě souhlasím. Jen ještě dodám pro Evropu není problém Rusko ale západní Evropa se svou tlející a množící se muslimskou menšinou,která bude jednou většinou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *