28. 4. 2024

4 příspěvky u článku “Český soused bude mít největší armádu v Evropě. Jen tak někdo si na něj netroufne

  1. To je sice hézké,ale Poláci by si měli dávat pozor,aby neuzbrojili sami sebe!!!!!!!!Vím o mnoha ekonomických problémech,okterých se v českých mainstreamových mediich nemluví!!!!!!A to se jim může vymstít!!!!!!!!!

    1. Jan Strapina. Souhlas. Zbrojit a zbrojit a zbrojit až se uzbrojíme a co pak k jídlu sníme ? Budou mít skvělé vyzbrojenou armádu a aby netrpěli po jiné stránce. Válka na Ukrajině vznikla naprosto zbytečně. Západ tedy NATO a EU nechtělo naslouchat Rusku a přitom samotný západ porušil po pádu komunistických režimů skoro vše co mohl. Takže svádět vše na Rusko pokud jde o válku je chyba. A to dělají i Poláci. Doufám že tato naše současná vláda padne co jak nejdřív. Dělá podobně nesmyslnou politiku jako Polsko a to na rozdíl od Polska my s Ruskem nemáme společnou hranici.

  2. Český soused bude mít největší armádu v Evropě. Jen tak někdo si na něj netroufne ale zato on si bude moci troufnout na ostatní sousedy. Historicky jsme tuto zkušenost s Poláky zažili několikrát. Ne marně nazýval W. Churchill Poláky hyenami Východu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *