4. 5. 2024

17 příspěvků u článku “Velký český řetězec náhle brutálně snížil ceny. Na každém nákupu ušetříte 30 %. Konečně, na to jsme čekali

  1. Tesco i se slevami je pořád tak o 30% dražší než Makro bez slevy 😀 . Jak začali naše milé řetězce zdražovat, tak jsem tam přestal nakupovat a už tam nikdy nakupovat nezačnu. Proč? Z principu. Protože jsou to šmejdi a šmejdy nepodporuji. Nakoupím si v Makru za stabilně a dlouhodobě nízké ceny, eventuálně když mám cestu okolo, zastavím se v Polsku, které je cenově ještě o 30% pod českým Makrem 😀 . A nějaké Tesco, Kaufland, Lidl atp. mě už absolutně nezajímá.

    1. Vaši možnost do Polska bych chtěla mít, já jsem že strany Bavorska. Co týče Makra jejich kartou nedisponuji a lidi mající to, které znám,neobtěžuji. Jsem ráda za tyhle informace.

  2. Není to tak, že s clubcard nakupujete o 30% levněji. Bez clubcard nakupujete o 30% dráž.
    Článek je dost zavádějící.

  3. Tesco je pro mně společně s Billou mrtvé. Billa je předražená odjakživa a Tesco bez té jejich kartičky taky. Jelikož se nehodlám nechat sledovat při každém nákupu tak tam nechodím. To nemluvím o tom jaký jsou tam fronty na pokladny.

  4. Vážení ty slevy spíš neslevy si mohou nechat. Sem do čech míří polská Biedronka pak nastane pro Lidl,kaufland ,Tesco a Billu doba temna protože pokud se rychle nevzpamatují a nepřestanou se vymlouvat a okrádat bohapustě tento národ ,tak se jim to v budoucnu vymstí. Češi nebudou nakupovat jinde než v Biedronce kde je již dnes o 1000% lepší kvalita a cena zboží nežli u nás. Styďte se pane Peouzo a naše otřesná vládo. I když vy se stydět nebudete vám všem totiž chybí to základní pro stud . A tím je SVĚDOMÍ!!!!!!!!!!!

    1. Josefe, Josefe. Poláci jdou do Čech a na Slovensko s Biedronkou vydělat a ne prodávat za levno.
      Benzina v Česku je Polský Orlen. Víte za kolik prodával PHM Orlen na domácím trhu a za kolik Čechům prostřednictvím Benziny? 😂😂😂Zase čekáte na nějakého spasitele, že vám tam v Česku bude líp? Fakt jste mě rozesmál. Možná jo. Ale přes Biedronku v Česku určitě ne. Jen si na to počkejte a pak si vzpomeňte. Budete li chtít něco levněji budete muset přijet tady. Do Biedronky v Polsku. Mohu si dovolit říci, jako člověk, kterému je Polsko pár let domovem, že mezi Poláky mmjn. tak velkou popularitu nemá. Bere se tu jako řetězec, kde kvalita oproti ostatním jiným tady je menší a ceny vyšší. Češi jsou z ní, ale pokakaní. Toť pravda. Chápu i proč, když někdy Českem projíždím.
      Jste mimo prostě. Ceny budou odhaduji plus mínus srovnané s jinými řetězci v Česku. Jdou vytřískat kasu. 👍😉😆A dobrá příležitost.
      Víte, kdy budou relativně u vás levnější? Na začátku. Pak se vše srovná s okolím… Hezký den

    2. A ještě drobnost. To co považujete za kvalitní vám tam prodávat odhaduji nebudou. Český spotřebitel je velké specifikum.
      Byl jste někdy v kterémkoliv řetězci za hranicí? U nich doma a pak u sebe v Česku? Nebo v Tescu, ale v Anglii, kde patří a odkud expandoval i do Česka? Já ano. Žil jsem v Peterborough. Naprosto jiná liga zboží. Chcete nakoupit dobře v Tescu. Ok, jeďte do Anglie. V Česku se vám to nestane. A u Biedronky myslíte, že to bude jiné? 🙏🙏🙏

  5. Dobrý den vše je drahý jako bílá prodává ve slevě maso který US smrdí za 138 korun šou to pravda i a okrádají nás fuj

  6. Tvl 😆🤔🤦🏻‍♀️ to jsou zase kecy! Tesco?! Náš nově asi 3/4 roku zmenšený “Hypermarket” by se měl přejmenovat “U vyžraného a předřazeného krámu”… HUMUS! Blbě zaplacená “reklama”😆🤦🏻‍♀️😂

  7. Tesco je pěkná banda nenažranců , cenu bez karty pořádně natáhnou a s kartou v tzv. slevě je pořád dražší než jinde . Tak si to můžou strčit do ucha

  8. Ano Tesco a jeho trapne clubcard. S touto kartickou nakoupite se “slevou”, ktera je vypocitana z nesmyslne ceny, za kterou vyrobek nikdo jiny neprodava.

  9. Tescu jsem byla pár krát. Pokud nekoupíte v akci je to moc drahé. Navíc je z dál než Lidl, kde 100% zajedu.Jinak je u nás už rok Penny, kde chodí většina. Jak Flop i Coop je předražené i s akciemi. Kaufland ten i v akcích podražil. Tady dominují Vietnamci, kteří nakupují v marketech a pokud to není po záruce nesleví a to jak kdy.Zatím jsem zjistila je nejlepší Penny, kde nejvíc nakupuji.

  10. Tesco je drahý jak prase včera mi stačilo vidět kostku sádla 250g za 69,9kc to už je dost přehnaný

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *