4. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Rusové se oklepali a už se chystají na Evropu. Jaderné bomby na hlavní města

  1. Jedinými, kdo použil atomové zbraně proti civilistům a civilní infrastruktuře byly USA a to v roce 1945 v Japonsku. Kdo použil jednou ty zbraně, klidně je použije znovu k dosažení svých imperiálních cílů. USA by rády vojensky dobyly Rusko, Čínu i třeba Severní Koreu a ani se tím netají. Americké elity o tom sní už celá desetiletí. Brání jim ale v tom hrozba jaderného protiúderu. Proto se do horké války proti Rusku USA snaží dostat Evropu aby USA mohly tahat za nitky v bezpečí za oceánem. Rusko by si to samozřejmě nenechalo líbit a v krajním případě by na svou obranu jistě použilo i ty svoje jaderné zbraně. Nenechá se přece od západu jen tak napadnout a zničit. Dokud však nebudou na Rusko mašírovat evropské armády NATO, tak jaderná hrozba ze strany Ruska nehrozí.

  2. Kdyby jaderné zbraně dopadly na realný Brusel jako takový,tak nebudu protestovat!!!!!!!Aspoň nebude žádný gryndýl!!!!!

  3. řekl bych že je to jen strašení jadernými zbraněmi všichni ví ať Rusko nebo USA že jaderný útok by byl totální a země by přestala existovat

  4. Jaderná válka musí být stůj co stůj. Lidí je na světě jako sraček a ničí svým počtem celou ekologii planety. Jaderná válka a globální ničení člověka jako nejstrašnějšího živočicha planety je jediná možná regulace počtu obyvatelstva planety Země. Vždyť už je nás přes 8 miliard a ještě před 60ti lety nás bylo necelých 4 miliardy! – Tak rychle do toho nebo bude zle s celou planetou!

    1. Však už se k ní mílovými kroky blížíme. A ten krásný pohled na ten hřib po výbuchu atomové bomby. Pastva pro oči. A pořádně se tím pohledem pokochat, protože jsme nikdy nic podobného neviděli a také již neuvidíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *