29. 4. 2024

3 příspěvky u článku “Lidl a Kaufland pod palbou. Udělaly Čechům nepěknou věc, takhle to dál nejde

  1. Taj horké to zase není,záleží jak u čeho a taky co jednotlivý vyrobce za to chce!!!!!!A jak znám některé,ti by pomalu chtěli modré z nebe!!!!!!!

    1. Je to ještě horší. Řertězce jsou nenažranci a jenom si se zákazníky hrají. Nikdo nemůže věřit tomu, že jeden týden stojí nějaké zboží 229 Kč a další jenom 89. Ikdyž to předražené zboží koupí jen každý druhý stejně si přijdou na své, tedy to samé a ještě se potají smějí jak ti blbí čecháčci na ty triky letí. Banány bůhví odkud za 17 až 19Kč a česká jablka skoro za 80Kč.Vepřové ze Španělska , nebo Číny. Malá lechovka oliv levnější než fazole. Velmi eko.Lidé chodí blokovat státní úřady, ale měli by spíše začít u Kauflandu, Lidlu ap.Jo a ještě ta diskriminace pro členy jakéhosi klubu -pod označením Club card je vše levnější. Proč? Tak jaká je skutečná cena zboží.Jenom proto, že někdo se někam nepřipíše je možné “nečleny” okrádat?

  2. Proc ne, stejne se lidl zacal chovat svinsky i bez :”upozadeni” značek nejak si je moc jisty v kranflecich aby ho nečekal strmy rychly pad💩💩👎👎👎😈👿👾

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *