1. 5. 2024

25 příspěvků u článku “Česku hrozí krach. Premiér šokoval, okamžitě tvrdá opatření na Čechy

  1. Klid. Hlavně zachovejte klid. Většina z Vás v kotlině miluje pohádky s dobrým koncem. Tak se toho držte, i když je to dost infantilní.
    On totiž z pece zase sleze nějaký hloupý Honza co Vás zachrání od zlého draka💪😆😂
    To bude dobrý…
    Dejte tláču a kuželku zlatavého a v klidu vyčkejte na prašťoku u telky.
    Už tam s Váma dlouho nežiju, ale držím palce. Fakt.

  2. S vládami pod taktovkou ODS ekonomika vždycky pádila zrychleným tempem do zádele. Nic nového. Po řádění vlád ODS následné vlády dávaly zemi horko těžko dohromady. Problém je, že lidi zapomínají, co obnášejí vlády ODS a znovu jim sedli na lep. Příští vládě (doufám, že bez ODS a stran koalice) nebude co závidět.

    1. VŠŽ, ekonomicka fakulta, že?
      Jasny, rozdat co nemam, je neprekonatelna ekonomicka strategie vedouci k vseobecnemu blahobytu; jen ta ODS to ne a ne pochopit, zrejme studivali jinde

      1. Vidím, že se ozvalo individuum, které by zkorumpovaným zlodějům z ODS a TOP09 nejraději provedlo hloubkovou felaci.

  3. Ano je to moc špatně, vláda není schopna udělat něco dobrého pro své občany, chce je jen ožebračit a zruinovat,FUJTAJXLKSINDL,, na co mají tak vysoké platy??? Ať si je sníží a budou peníze hned,a co jich nacpali do cizích, by mě zajímalo,jestli by taky tak byla ochotná vláda, když by bylo něco s Českou republikou???🤔🤔🤔😮‍💨😮‍💨😮‍💨

  4. Kdyby si sami utáhli opasky. A měli jen průměrnou mzdu. Neživily jiný a neposílali se miliardy do dvou států,tak by bylo dost,pro všechny.

  5. Opět lživý poplašný článek. Fiala mluvil o krachu pouze v souvislosti s nutností důchodové reformy. Nekomentoval žádné návrhy ani změny, které vláda chystá. Vše jsou tedy pouze spekulace pana Kulhánka a Mrkvičky.

  6. Jen ať si daň z příjmu zvednou jak chtějí… Mě už je to jedno… Ne, že bych byl v důchodu, ale rozhodně daně z příjmů neplatím do téhle neskutečně děravé kasy… Tady jen utrácím svoje vydělané peníze, takže se mě dotkne maximálně tak zvednutí DPH u služeb. Pokud zdraží i služby operátorů, tak holt úplně zruším české číslo a bude (respektive možná kvůli zbytku rodiny bych ho jen přenesl na kreditovku). Nákupy kromě pečiva a sem tam uzenin dělám také v cizině, protože i kdyby některé věci nebyly levnější, tak jsou rozhodně kvalitnější.

  7. Řešení je a docela lehký a potřebný. Všem premijerum poslancům ministrům prostě všem řádně ubrat jejích platy. Klidně můžou pobírat maximálně 10000 až 15000. Tím bychom vyřešily veškeré problémy. A pro všechny Čechy ubilo trápení co si vymyslí a prosadí aby nám víc znepříjemnit život

  8. Tato vláda nás obyčejné Čechy zcela zničí ,všem berou vše se zdražuje ale oni si stále přidávají jak je možné že měsíčně berou takové platy jako mi za celý rok

  9. Vláda se bude jinak chovat až policie odhalí skutečně každou korupci a až každý rok o platech politiků budou rozhodovat v hlasování občané. Takže poslanci budou dostávat například 16 000 měsíčně minimum a nebo 250 000 maximum. A zruší se levné stravování které je výsměchem všem občanům.

  10. Ale fungovalo by to jen pokud by lidi nebyli závistiví a pokud by neustále 90 procent lidí nehlasovalo pro 16 000. Ale na tom by měli zapracovat politici aby lidi byli rádi že je mají a žilo se jim tak dobře že by měli rádi své politiky.

  11. Jasně,zase nezapomeňte z lidí vyždímat do státní kasy,pak poslat miliardy na Ukrajinu a hlavně opět přidat sobě p.Fialo a hlavně se potutelně usmívat tak jak to děláte s Pekarovou.🤬😡

  12. Tak ať i Fiala a jeho parta si vemou miň peněz a budou penízky pořád se vymlouvá na důchodce ať si tady v Olomouci skusi kolik mají lidé platů ať si skusi nakoupit když máte mali plat lidí kteří makali celí život jich chcou vzít na holičky že se nestydí i náš pán prezident ať přispívají do kasy a zviši si daně ze svých platů

  13. To je ale divný, pokud se nepletu tak v prde.. jsme už od té doby co si vymysleli kovid tak co se každý divý. Kdyby si Česká Republika hleděla svého a nedělala co ostatní státy tak nejsme v takové situaci.

  14. Proč urážíte ODS když jste si ji stejně jako ostatní strany 5 demolice zvolili??? Náhodou ODS, TOp09, Stan ale i spousta lidí z ČSSD jsou politici a podnikatelé z Palerma. A až to konečně lidem dojde , bude už pozdě!!!!!!!! Spěte dál ovce. Bééé….

  15. Měl bych návrh na jedno opatření které by vyřešilo tento problém. “Stovkové hřebíky do prken položit pod okna a provést znovu defenestraci.” Hned by se ten Fialový problém vyřešil. Ono nestačí že nám všem udělal desetitisícové nedoplatky na energiích. Tahle vláda dokonce není schopná doložit kam mizí naše miliardy. Vlastní národ používá jako vězně. Vlastizrádné chování jim prochází s naprostou arogancí a bez ohledu vůči byť i těm nejmenším lidským právům.

  16. Proč to vláda ještě zhoršovala zbytečným růstem státního dluhu?
    Tolik peněz rozdali utečencūm z Ukrajina, kteří si je v mnoha případech vyzvedli neprávem .
    A další pořádná suma šla na zbraně, vzápětí zničené.
    A třetí mrhání penězi bylo na zvýšení platů poslanců a vlády.
    Tím ukázali, že jim na České republice záleží, jak na loňském sněhu
    Jde jim zřejmě jen o osobní zájmy a zájmy cizích mocností.

  17. Další zloději.Ty se nebojí ničeho.Hlavne že v každé diskuzi se otírají o Babiše.Hnus

  18. Peníze na důchody byli na zvláštním účtu po revoluci až do roku 2025 než ODS účet zrušila a pak se Kasala jak dobře hospodaří.Navrhuji hmotnou zodpovědnost pro politiky v obchodech,skladech kdekoli v práci má hmotnou zodpovědnost každý zaměstnanec proč ji nemají politici když házejí miliony i víc.Mozna by potom rozhodovali odpovědněji!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *