6. 5. 2024

22 příspěvků u článku “Skandál v Chorvatsku. První turisté řekli, co se jim tam letos stalo. Češi se musí mít na pozoru

  1. Tak tam nejezděte za ty peníze co necháte v Chorvatsku můžete letět na týden do Ture kého Sude nebo Beleku a užijete si prvotřídní Al inclusiv nádherne moře . A super služby a letíte tam cca 3 hoďky. Pořád lepší než Chorvatsko autem a bez jídla vše předražené až hrůza. Jednou jim tam na sezónu přijeli němci a mají pocit ,že už čechy nepotřebují ……..tak jim to dopřejte a jeďte jinam

    1. Tak to co tady píšeš jsou hovadiny jak od toho co napsal ten článek. Za ty samý prachy Turecko atd…jo? Tak to žiješ v jinem světě Turecko in exkluziv za 4 členou rodinu cca 70+ Chorvatsko svuj celý dům 10 dni Top sakumprásk 50 takže je 20 rozdíl. A ceny? Jezdime tam 10 let na ten samy barak 50 metrů od moře Top misto destinace a ceny jsou +- stejné jen je upravili jak na Slovensku a ti už si zvykli. Utrata za 10 dní 30 k a to neni malo a ti co nadávají že je tam draho tak nesmi bydlet v karavanu a chodit do Top restaurací za večeři 1000 na osobu když jinde se naji za 250,.

  2. Konečně na Vás došlo.Tupe české ovce už nebudou stát hlava na hlavě a myslí si že se můžou chovat a dělat si co chtějí.Smekam že k tomu došlo stydím se za to že mám v občance ČR

    1. Co to melete?kde berete tu jistotu, že se jednà zrovna o Čechy?Takové nuda opalovàní je spįš tradicį Nemců, kterých tam je hafo…

  3. Absurdní. Jestli je uráží turisté v plavkách, ze kterých žijí, přičemž je udávají úřadům, tak bych doporučil je nechat, aby si svoji HDP vydělali jiným způsobem než turistickým ruchem. Dobré by bylo jezdit tam, kde se k turistům chovají vstřícně.

  4. Když chtějí aby je turisti opustily mají co chtěly zrovna oni jsou na turismu závislý jako u nás v Praze lidé budou jezdit jinam a pak ať brečí to by jim měly pak v pálit a říct ať si to strčí někam.

  5. Dit je to normální. Když mají takový zákon, tak asi kvůli něčemu to vzniklo. Mne se taky nelíbí, když vidím na promenádě v přístavu ženy v plavkách. Sedíte u obědu a najednou vidíte ženu (+100kg), která je v plavkách, řve po dětech, manžel v triku a kratasech, nabaleny taškami z pláže. To je TOP zážitek z Chorvatska. Ne že by nebyli hezké, ale plavky patří na pláž. Slušnost a jiný vlastnosti u suverénnych a sebevědomích Čechů, tak to nehledej. Poláci to samí.

  6. Tak když jsme před třemi lety byli v Chorvatsku říkali jsme si jak tak je hezky že tam musíme jet znova, ale když vidím jak se Chorvatsko zbláznilo raději už tam nepojedu. Zrovna Chorvatsko je destinace která (pokud se nemýlím) proslulá tím že tam chodí turisté.

  7. Pravdou je že se po městě má chodit aspoň v kratasech je sice hezké vidět krásnou ženu v plavkách ale to neznamená že se nemá nic přehánět

  8. Tam se vůbec nechystãme ani náhodou .Jednou stačilo .Drahota, nepřįjemní Chorvatē, protože jsme neštěurkali eurama…děkuji nechci..je tolik jiných, lepších možnostį dneska!!

  9. Chorvati chtějí jen naše peníze, jako turisté jsme pro ně otravný hmyz, to se vám v Itálii nestane

    1. Mohu potvrdit. Zkušenost z obou stran. Ale dnes je to i v Itálii na draka vinou té africké veteše která se tam hrne.

  10. Konečně to Chorvati začali pokutovat.Bylo opravdu nevkusné a často i odpuzující potkávat na kolonádě nebo v obchodech blízko pláži turisty v plavkách!
    Plavky patří opravdu jen na pláž, do moře nebo k hotelovému bazénu.
    A ještě byste měli upozornit, že se v Chorvatsku trestá násilí na dětech.Zvláště turisté z České republiky předvádějí “zvláštní metody ve výchově svých ratolestí ” ovšem k veliké nelibosti chorvatských hostitelů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *