4. 5. 2024

5 příspěvků u článku “Velký obchodní řetězec v Česku zarazil akční slevy. Už toho bylo dost, nakupujte za plnou palbu

  1. Já to říkám už x let, že je potřeba slevové akce zakázat. Ale drtivá většina lidí to nechápe a myslí si, že když nebudou slevové akce, potraviny se budou standardně prodávat za neakční ceny. Makro je fajn, jinde už nenakupuju, nebaví mě obíhat 10 obchodů, protože támhle mají levné máslo a támhle mlíko atd. Makro má možná u některých položek o malinko vyšší ceny než jsou akční ceny jinde, ale to mně až tak nevadí. Jestli koupím mlíko 1x za měsíc v Tescu v akci za 15,- a nebo v Makru kdykoliv za 17,-, to už není cenově takový rozdíl. Navíc u jiných položek je Makro zase i výrazně pod akčními cenami ostatních řetězců. Každopádně hlavní je, že nemusím objíždět 150 obchodů, čumět do nějakých letáků a hlídat, kdy a kam jet nakoupit. Ono ten čas a projetý benzín taky není zadarmo…

    1. Tak tak a ty tuny zbytečných letáků, odpadu, emisí z rozvozu a výroby… To slavná EU nevidí. Dvacet let to říkám, že bych ty letáky zakázal. Každý ať má svoje ceny a lidi si už nejdou obchody, které jim budou vyhovovat.

  2. Co to zase melete, dělám v obchodě x let a některé akční položky konkrétně na zelenině a ovoci jsou téměř s nákupní cenou a někdy jsou i dotované z jiných položek. Marže IZ se pohybuje kolem 30ti procent. Je vidět že vůbec nemáte ani páru o čem píšete !!! Už se nezmiňujete kolik stojí chod marketu v dnešní době, zaměstnanci, nemalé náklady na elektřinu a další .. Zkuste se na to podívat i z druhé stránky !

  3. Káva 250g za 199,-
    v akci 90,-
    V Polsku běžná cena 66-110 Kč
    Nechápu o jakých slevách se tady pořád mluví.

  4. Úplne zvrátené.. ako to vy v česku len môžete robiť takúto hanebnú vec “že nakupovať v zľave”! No fuj! Toto treba zakázať, žiadne zľavy nebudú a bodka. Alebo poďte k nám na slovensko, my tu žiadne zľavy nepotrebujeme ani neuznávame. Zlava to je fuj fuj fuj. My sme bohatý národ, tu keď vydíš niečo v zlave tak pekne voláme políciu, oni to skonfiškujú, urobia poriadok a je to. Ešte sa musíte veľa učiť od bratou ale nebojte nič, zvládnete to. Držím palce a bacha na na tie odporné zlacnené veci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *