7. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Rusko má tajný trumf, proto je klidné. Evropu může úplně zlikvidovat, Češi se začínají bát

  1. Rusové mapují tato vedení dlouhodobě, ale že by ji podminovali, to je nesmysl. Samozřejmě můžou provést nějaký útok na tuto infrastrukturu, je ovšem otázkou, zdy by si něco takového dovolili. Vzhledem k jejich tragickým výkonům na Ukrajině a poměrně masivním sankcím, které by se následkem takového útoku znásobily, o tom dost pochybuji. Navíc by to patrně vedlo k roztržce s Čínou, která je na obchodech s EU a USA vcelku silně závislá a jakékoliv narušení např. komunikačních kabelů by se jim asi moc nelíbilo.

  2. Biden a Nulandova uz predtym avizovali znicenie plynovodu a tu sa spekuluje ci to boli Rusi.Neskutocne.Komu to vyhovovalo je lahke si domysliet.

  3. 1+1=2, Keď máme výsledok 2,jedná sa o sčítanie,druhá premenna je 1 a prvá je tiež známa :teda tiež 1,ako vyzerá príklad? Viem ,je to ťažké vypocítať, ale hádam to niekto zvládne, keď máme všetky čísla a žiadne neznáme…Pre tých ,čo aj tak nepochopili: Je to krava, vyzerá to ako krava, volá sa to krava , chutí ako krava. Čo to asi bude? Určite pisálkovia ešte pár článkov o Tom napíšu, veď čo je v novinách a TV ,to je predsa vždy pravda….
    Komu to pasovalo, prospelo, ten to spravil… bodka. Väčšinou najjednoduchšia odpoveď, cesta, je vždy správna…

    1. Ne, Česká tv podle dezinformátorů nikdy nemá pravdu. Nejpravdivější je ta RuSSká. Pořád tu zatajují, že Ukrajinci napadli russko a ničí vše co jim stojí v cestě, civilisty, děti, znásilňují Kyrila a bombardují Moskvu. Chudák nacista Putin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *