29. 4. 2024

4 příspěvky u článku “Červi místo másla. Uskromněte se. EU má plán, to se líbit nebude

  1. Takže trochu odborného výkladu:Hmyz obsahuje chitin,který nemůže být zpracován našimi střevy,ale chitinje velmi chutný polysacharid pro rakovinu,parazity,plísně a téměř cokoliv,co způsobuje onemocnění.Obsahují také metamorfní steroidy,zejména ekdysteron.Tohle není strava pro savce.Jedině ptáci mohou bezpečně zpracovat potravu hmyzu.Trávicí systém ptáků je úplně jiný než ten náš.Doporučuji aby všichni členové Europarlamentu nám šli příkladem a začali hmyz konzumovat,tak rok na zkoušku,uvidíme jak jim to bude prospívat..

    1. Kdepak, bruselské panstvo a boháči se bude dál ládovat pravými šťavnatými steaky, bez ohledu na emise. Panstvo vždycky lidu rádo kázalo vodu, ale samo nezřízeně chlemstalo víno.

  2. Uhlíkovou stopu zanechává každý žijící tvor, takže pro naplnění tužeb zelených fanatiků bychom museli zničit veškerý život na naší planetě. EU nás bombarduje hloupými dogmaty z katechismu gretensko-klimatické věrouky. Uhlíková neutralita je naprostý nesmysl. Je zapotřebí neprodleně ukončit řádění zelených fanatiků, kteří ovládli špičky EU. A tak se EU stala největším nepřítelem evropské civilizace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *