2. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Moře v Chorvatsku je plné výkalů. To si dělají legraci. V tomhle se máme koupat? A za ty peníze?

    1. Mrtvé moře? A co by to moře mělo dělat? Skákat Jánošíka.? Vemte si výstroj na potápění a jděte se potápět do 15-20 metrů…. A pak mluvte.. a ne, fakt šnorchlování nemyslím 😅

  1. Jezdit do Chorvatska je blbost, vždycky tam byla špína a davy lidí. To už je lepší Slovinsko nebo Itálie. Třeba region Kalabrie, nebo ostrovy Sicilie a Sardinie jsou fajn. Eventuálně Korsika, tam je také krásně. Líbilo se mi i u Baltu, v červenci je tam hezky a není tam tolik lidí jako na jihu.

    1. Slovinsko? Ten kousek ničeho??? Itálie? Kde je mnohem dráž, arogantní lidé, špína kde se podíváš… Byl jsi někdy v Neapoli??? Asi ne co…. A to už ani nezmiňují ty hotelové rezorty, jaká je to past pro lidi

  2. Vidím že samý znalec Chorvatska a většina už má koupený pobyt🤣 pokud cheš na čistý klidný a hlavně čistý ostrov (když je teda tam tak strašná špína ) tak zkus VIR . Jezdime tam na domek 11 let a jezdit dál budem. Drahota?🤣 jak u nás a ti co si nejvíc stěžují že je draho tak se nesmí předvádět v baru a restauraci na pláži a žrát chobotnice a dát tam 2500,. za 4 obědy. Mame 50 metrů do moře ,pláže poloprazdne a za 10 dni komplet s cestou utratou ubytování atd….max 50 k. Určitě nebudu cpat 80 k a vic za 7 dní .

  3. Zprávy byly doslova plné toho, jak je moře plné výkalů.. a odér zápachu se jmenuje smrad. 😉🤪😅 No tak ať zavedou kvóty na turisty, ne? Když si neumí poradit s jejich výkaly.. Ale to chce nebýt hamty – hamty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *