28. 4. 2024

5 příspěvků u článku “Prasklo to. Chtějí zničit zaměstnance a důchodce. Zazněla tvrdá slova

  1. Špatně na tom sice ještě nejsme, ale Fialovi šmejdi počítají, že když budou ze státního rozpočtu dál financovat cizí válku (na Ukrajině), tak na tom brzy budeme hodně špatně. Proto se Fialův gang snaží vytáhnout z Čechů co nejvíc peněz a hlavně oškubat současné i budoucí důchodce. Válka je velmi drahý podnik, ale nějak nechápu, proč na tu cizí (zástupnou) válku mezi Ruskem a USA do posledního Ukrajince máme doplácet my Češi.

    1. No snad byste nechtėl, aby si ji financovaly USA !!
      Odjakživa platí, že válka je tu jen proto, aby na ni státy jako USA vydělaly.
      Životy položí východní Slované, zejména Rusko a Ukrajina či Polsko. To je ve své nenávisti k Rusku tak zaslepené, že si vůbec neuvědomuje nebezpečí fyzické likvidace vlastního národa Nás a Slováky čeká podobnÝ osud. Slepá víra v USA auměle živená rusofobie vztažená k roku 1968 je zárukou úspěchu.
      Tenkrát přece nešlo o nic jiného, než o likvidaci socialismu u nás a ve světěTehdy to Američanůnještě nevyšlo Nyní je situace jiná.
      Bože, jak jsme hloupí …!!!

  2. To vůbec není z minulých letech, teď vláda profrcává spousta peněz a zneužívá s obyčejným čechem,je to opravdu mazec

  3. Tato vláda nám lže. Když Babiš v roce2014 přebíral státní finance, dluh byl 41,2 procent HDP. Když končil v roce 2021 byl státní dluh 40,1 procent HDP. V současné době to pětikolka dotáhla na 47 procent HDP a stále máme pátý, nebo šestý nejmenší dluh v Evropě. Průměrné zadlužení unijních států je kolem 78 procent HDP, ale Španělsko, Itálie a Řecko mají přez 110 procent. Nechápu proč Fijala a jeho pohunci z nás dělají blbce. Doufám, že v příštích volbách se lidi nenechají zblbnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *