6. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Velká česká banka má obrovský problém. Klienti už od ní utíkají, provedla ošklivou věc

    1. Mám stejný názor. Buď máme tržní hospodářství,nebo bude stát do všeho kafrat. Pokud podniká banka poctivě je mi jedno kde

      1. Poradte mi ktera banka podnika poctive ja totiz o zadne nevim. Pokud vim tak vsechny banky se snazi vydelat bez ohledu na to jaky zpusob k tomu pouzivaji…..

  1. Když v Rusku vydělává, to znamená že z Ruska odvádí peníze které se potom nepoužijí na válku. Tak v čem je problém?

    1. Ty penize co odvadi v Rusku prave Rusko na valku pouziva cim vic penez Reifeisen vydelava tim vic penez na drony ktere bombarduji Ukrainu. A rusti vojaci bojujici na Ukraine nemusi behem te doby splacet hypoteky ktere maji u Reifeisen takze muzou v klidu dal bojovat…

  2. RB je v pohodě, ale Česká spořitelna to je šmejdovská banka. Nedávno dokonce tlačila na vedení Vysoké školy ekonomické v Praze aby vyhodilo děkana Národohospodářské fakulty doc Miroslava Ševčíka. A proč? Jen za jeho názory. Tohle už bylo fakt hodně přes čáru aby cizí banka rozhodovala o vyhazování nepohodlných Čechů ze zaměstnání. Naštěstí když se o tom dozvěděli klienti ČP, tak začali hromadně rušit své účty a ČP rychle vychladla.

    1. U nás zrušili pobočku, že je ve městě málo klientů. Taky jim dám kopačky. Jezdit 20 km do banky je mimo mísu, ale Ševčíka jim uvedu jako důvod výpovědi. Když jsem byl na VŠE, každý, kdo vyfásnul Ševčíka, to bral jako výhru, protože vysvětlil, podchytil, dovedl ke kořenu. U ostatních to tak nebylo, bylo to, jako by si pro sebe četli knihu někde v koutě.
      Dnešním studentům je to fuk. Těm stačí, aby jim někdo řekl “je to špatný člověk, jděte demonstrovat”, a oni jdou. Mají totálně vypatlané mozky.

    2. U nás zrušili pobočku, že je ve městě málo klientů. Taky jim dám kopačky. Jezdit 20 km do banky je mimo mísu, ale Ševčíka jim uvedu jako důvod výpovědi. Když jsem byl na VŠE, každý, kdo vyfásnul Ševčíka, to bral jako výhru, protože vysvětlil, podchytil, dovedl ke kořenu. U ostatních to tak nebylo, bylo to, jako by si pro sebe četli knihu někde v koutě.
      Dnešním studentům je to fuk. Těm stačí, aby jim někdo řekl “je to špatný člověk, jděte demonstrovat”, a oni jdou. Mají totálně vypatlané mozky.

  3. Doufám že ti co od RB odešli také přestali jezdit svými auty když je palivo vyrobeno z Ruské ropy .

  4. Kritici!! A to, že od nás odcházejí zisky na západ, kde podporují pokračování tehle nesmyslné války jim nevadí? Kdo asi tak sponzoruje tenhle moloch zvaný EU?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *