28. 4. 2024

19 příspěvků u článku “Ujelo mu zaplacení poplatku České televizi. Co mu udělala, to se opravdu nevidí. Strašné jednání

  1. Naprosto normální přístup… Jen tu ČT už by někdo mohl klepnout přes prsty… Reklamy tam mají, i když nesmí, ale běda tě, když máš starou televizi, co jejich vysílání nepřijímá, jen jako monitor… A bateriové rádio co nepoužívám a je v šuplíku jen na krizové situace… To tě budou šikanovat abys platil…

  2. To je typické pro českou republiku omylem nezaplatiš nedají ti možnost se hájit ani upomínkový dopis nepřijde a už jsi zločinec nejhoršího kalibru!!! Vyčkávají jak lev na kořist co nejvíc tě oškubat. A to jsem napsal hodně slušně

  3. ČT nemám rád. Z principu, platit za něco co nesleduji, jen proto, že mám zařízení které mi to umožňuje, je prostě špatně.Bohužel je to tak nastavené, nenadělám nic. Leč musím se ČT zastat, sám jsem v minulosti poplatek několikrát neuhradil,protože jsem lempl a kašlal na to. Pokaždé mi přišel dopis od zprávce pohledávek ČT s fakturou, kterou jsem zaplatil a bylo vyřešeno.Pokud tam vůbec bylo nějaké navýšení za administrativu, bylo minimální. Pohádkám o tom, jak pan podnikatel byl div né popraven, protože souhrou neuvěřitelné šňůry nešťastných náhod nezaplatil, neuvěří dnes nikdo kdo má v hlavě alespň trochu selského rozumu.

    1. Správně,adm.poplatek byl vždy 30kč.
      Pokaždé se organizace minimálně dvakrát ozvala.
      Navíc u podnikatelů to přijde do datové schránky a ta se vždy ozve sama signálem zprávy pro dát.schránku.Toto mu musel poslat i exekutor.

    1. Nemyslím, že je to vymyšlené. Mám podobnou zkušenost. Přišel jsem o více peněz. Nikdo se semnou nebavil, ani moje banka. Prostě strhnou peníze a nikdo se svama nebaví. Byl jsem v zahraničí a nezaplatil jsem 2 měsíce. Pověřil jsem tím matku, ale ona zapomněla…

  4. Já teda nevím, ale já jednou zapomněla zaplatit a žádné drama se nekonalo. Další měsíc mi přišla složenka s dvojnásobnou částkou a bylo po problému. Řekla bych, že v tom pán asi zase tak nevinně nebyl.

  5. Píšete, že mu dluh u ČT narostl na 2000 Kč a nevšiml si toho, takže neplatil více než rok, co jako čekal????

  6. Přesně tak, jestliže měl u ČT dluh 2 tisíce Kč, tak neplatil více než rok,takže totální mimoň

  7. Klasika našich organizacích.Souhra náhod může uskutečnit mnoha tisícový problém a následuje exekuce.
    A to stačí zvednout telefon,poslat email a druhé straně dát upozornění. U inteligentních lidí stačí přes mobil v součinnosti s poštou založit SIPO,kde vedle plateb vodné stočné,elektro záloh a dalších plateb zadat platbu za ČT,dát maximální částku a člověk se nemusí o nic doživotně starat.

  8. Tak úplně novinářská špína to není, jak zde píšete.
    V roce 2004 mi nějakým nedopatřením z účtu neodešel poplatek za jeden měsíc. 
    Samozřejmě jsem si toho vůbec nevšiml. Rovněž mě nikdo z ČT nijak nekontaktoval.
    Po několika letech, cca 3 roky poté mi byl doručen dopis od vymahačské společnosti, kterou si ČT zjednala a v něm byly vyčísleny úroky z prodlení a poplatek za výlohy.
    Celková částka k úhradě přesahovala 6000,- Kč za jeden neuhrazený poplatek.
    I když jsem se s celou věcí obrátil na známého právníka, neuspěl jsem, částku jsem musel uhradit.
    Kdyby mě jakkoli slušně kontaktovali, rád bych poplatek dodatečně uhradil, ale toto jejich jednání je neomluvitelné a nezapomenutelné. Taková banální věc se přece může stát komukoli.

  9. Trošku pohádka řekl bych, ale nic to nemění na tom, že tyhle poplatky jsou nehorázná drzost. Nemám tv, nemám rádio, nemám telefon a nemám počítač, na internet chodím ke kamarádovi. Ať mi prokáží opak, šmejdi jedni. Koncesionářské poplatky neplatím a platit nebudu.

    1. Vše se dá prokázat,není pravdou,že nezjistí,že se díváte na TV,používáte mobil apod.
      Vše se zaznamenává a organizace vám v čte,kdy jste zapnul TV,kdy jste se připojil na WiFi,nebo operátora.Dnes je vše hlídané,každý krok.

  10. Nejhorší je, že zločinci nejsou obyčejní lidé, ale právě ti co chtějí různé poplatky a schválně čekají až se někdo zpozdí. Ty by měly sedět v chládku.

    1. To je ale rádoby podnikatel co si nevšimne, že pomalu půl roku neplatí. Ten má v podnikání slušný bordel.

  11. Srdceryvné, ale pan podnikatel si to zavinil sám. On si nekontroluje odchozí platby? On si po migraci do jiné banky nekontroluje, co se mu stalo s účtem? Zdá je vše ok? Má možnost, se u ČT k svému účtu přihlásit a ověřit si platbu. To bude nějaký rádoby podnikatel

  12. Jsem pro zakódování ČT. A bude klid kdo platí má přístup a kdo ne. Tak je to jeho věc. Toto vynucování něco platit je zlodějina když nějakou službu nechci tak přeci nebudu platit
    A já ČT. Nic platit nechci ať si své programy zakoduje nebo strčí do špic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *