6. 5. 2024

25 příspěvků u článku “Teploty v Česku mají být strašlivé, varují meteorologové. Připravte se na nejhorší

  1. Lidé si vedra způsobují sami 3 – 4 auta
    v rodině neni normál.
    Dříve se lyźe vzaly na záda a šlo se na
    vlak ale to dnes nikdo nezná.

    1. A můžete mě prosím povědět,jak se máme dostat do práce,když bydlíme na vesnici,autobus tady jezdí v úterý a v dubnu a práci máme každý úplně jinde?Jak se tam jinak máme dostat?Tady nejde jenom o lyžování(myslím,že vlakem jste nejel hodně dlouho,pokud si myslíte,že je to ideální doprava a hlavně spojení)Auta prostě potřebujeme a tečka.Možná,že by stálo za úvahu se podívat na Čínu,Rusko,USA nebo Indii,to jsou mega znečisťovatelé a ne Evropa.

      1. Ano, USA, Čína, Indie. USA a Indii je znečištění ukradené, Čína v posledních letech znečištění snižuje a vyvíjí technologie pro snižování emisí.
        Evropa se podílí 4% na světovém znečištění.

      2. Ano, USA, Čína, Indie. USA a Indii je znečištění ukradené, Čína v posledních letech znečištění snižuje a vyvíjí technologie pro snižování emisí.
        Evropa se podílí 4% na světovém znečištění.

    2. Moji prarodiče žili v městečku ca 4000 obyvatel. Auto nepotřebovali, protože babi dělala na nádraží, děda ve fabrice v tom městě. Ve městě byla školka, škola, zubař, lékař, jednota, řezník, zelenina, kovomat a obchod s oblečením a látkami. Jo a taky obuvnictví a švec. Cesty do 20km vzdáleného velkého města byly občasné, spíš výlet nebo pro něco speciálního. Já žiju v tomtéž městě. Fabrika zavřená, nádraží automatizované, pracovních míst je tu pár, na nákup max vietnamská večerka. Pro všechno dojíždíme a samozřejmě za práci. Chtěla jsem zkusit jezdit autobusem, ale musela bych vstát ve 3.45 a vrátila bych se v 16.30. Bez nákupu. Nejsem žádná náplava, co šla do satelitu, jsme tu starousedlíci

    3. To neni tim,to slunce nas pálí, vy tupci..Planeta se priblizuje ke slunci,a to zhavi cim dal vice..Bezny jev ve vesmiru..klimaticke zmeny,jasny,ale rohle co vy jedete je klimabyznys!!!!!a to je obrovsky rozdil..

    4. Dříve byly obchody v menších městech a vedla je Jednota každý si
      nakoupil v jednotě maso, chleba, drogerii, zeleninu, ovoce, a zaběhlo se
      na koupi třeba i dvakrát za den.
      Dnes se toto zlikvidovalo a zcentralizovalo pomoci Kauflandů a Lídlů kde se nikdo bez auta nedostane. Takže problém je v centralizaci velkoobchodů. Dnes vidím jedini kdo bráni centralizaci obchodů
      jsou velice šikovni větnamci a jsou
      opravdu moc šikovni.

    5. Myslíte, že to je normální jak euro poslanci mají svoje soukromé letadla kterými létají na schůzky. Třeba ta ženská Lejno. Letí si s Bratislavy do Vídně letadlem. Přitom má plnou hubu zelené ekologie.

  2. Zrovna včera říkali že teplotní rekord nepadl protože v roce 1950 naměřili 30.5 stupňů. To asi není o autech. Je to prostě cyklus.

    1. Otevřete oči a poznejte pravdu v žádném kosmu nikdy NASA nebyla všechno je to jen pohádka natočená v ateliéru přiznávají to samotní kosmonauti než umřou že jsou povinni otom podvodu mlčet. Budete ještě opravdu překvapení co se před lidmi vše tají. Sice Havla nemusím ale pravda jednoho dne zvítězí.

    2. Když Alexej Leonov vystoupil z Voschodu2 v roce 1965 do volného kosmického prostoru, vypadl mu prý z kapsy zlatý rubl. Od té doby podnikají vesmírné agentury vesmírné mise, jejichž skrytým úkolem je tento drahocenný peníz (abyste si to nepletli – ne penis) najít.

  3. Je to klimaticka válka. Snaha o likvidaci lidí a planety. Kdo nám vnucuje tenhle,,blahobyt”? Přeci Ti nejbohatší,kteří ty auta vyrábějí….a dokonce na sklad. Ovládají i technologie, které ovlivňují počasí na zemi.

  4. Vystrašený občan bude poslušnější a nebude remcat, což potřebuje fialovský establishment.

    1. Amen a připravují nás na CBDC po vzoru Ukrajiny kde jim válečný stav pomohl k uplatnění CBDC op řidičák i placení převedli na dia

      Poté zavedou emisní koncentrák a kdo nesplní jejich tabulky ten nebude moct kupovat ani prodávat dál něž patnáct minut od domova nekoupi si jízdenku ani jídlo mimo svůj okres .

  5. Podle některých vědců je celé oteplování mystifikace protože se prý dostáváme do období malé doby ledové a spíše přijdou chladnější roky. Celý tento příchod prý je uvozen zmatky s počasím, teplo, zima, sucho, záplavy….

  6. Jsou to pěkné blbosti. Meteorologové medokáží předpovědět počasí na zítra, ale vědí jak bude za 5 let….

  7. Tak to jsem klidná, meteorologové neumí předpovídat ani na dva dny dopředu a když tvrdí že bude krutá zima ,tak je teplá, takže bych tuto zprávu tak dramaticky nebrala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *