3. 5. 2024

26 příspěvků u článku “Slavný český herec prozradil, jaký má důchod. Musí pracovat v 84 letech, aby zaplatil nájem

  1. Co by dali mnozí za důchod 20 tisíc. A nemají nabídky na lukrativní role (třeba cca 400 tisíc za 1.5 měsíce natáčení).

    1. A to si nic za ty roky nenašetřil? Ani se nezmohl si ten byt koupit? Vydělávají nadstandardní peníze a myslí, že to bude trvat věčně. Tak ať si teď nestěžují. Všechno promrdali a prochlastali. A teď jim jich má být obyčejným lidem líto? Nasrat jó nasrat.

    2. Jak jste si zvolili, tak máte. Dobře vám všem tak, co dneska brečí nad svým důchodem. Měli jste si nakrást jako pravicová vláda, dokud bylo z čeho.

  2. Umělci, kteří si řádně platili z příjmů důchodové pojištění, si na výši důchodu stěžovat nemohou.

  3. Ale blbost!! V dojezdové vzdálenosti Prahy vlakem/autobusem (do 1 hodiny) je hromada nemovitostí, kde v pohodě vyžije s nájmem 13.000,- včetně energií.

  4. Může si za to sám. Celý život má slušně honoráře, mohl sí tedy našetřit. Není obětí systému, ale vlastní hlouposti.

  5. Žasnu jak prominentní a známí lidi si stěžují na systém, kterým v 1989 sympatizovali. Oni narozdíl od jiných měli velké příjmy a mohli šetřit na horší časy. Jejich problém. Ten kdo má dost, chce ještě víc. To staré pořekadlo.

    1. Je to tak a teď si budou stěžovat.Je spousta lidí kteří odrobili víc než 40 let řádně si platili sociální i zdrávo to i dane a mají 10.000.Kolik odvadeli herci slévači a přitom si dobře vydělávali a kasšali na to.😡

  6. Měl jsi si šetřit na vlastní bydlení ombre a ne to utrácet za blbosti. Líto mi tě fakt není. Dobře ti tak…

  7. Že by jsme na toho chudáka co lítal po celým světě a málo odváděl začli sbírat víčka od petek?

  8. Pořád si stěžují jak mají malý důchod. Vždyť vydělávali velké peníze, tak si mohli našetřit nebo spořit na důchod! 20.000 Kč důchodu nemají někteří důchodci ani náhodou a musí s tím také vyjít. Není mi ho líto!

  9. Měl dost času se připravit a to nevydělával málo. Halooo! V kapitalismu a moderních finančních produktech žijete už 30 let! Měli jste dost času, stejně jako budeme mít my mladí, když se nám teď vtlouka do hlavy, abysme si spořili sami. Gratulki, měli jste stejně času, jako máme my. To že jste to prožrali a nic neodložili, není nás problém. Takže na důchody z našich daní už ani korunu navíc, maximálně krematoriím…

  10. Celý život dře a nic nemá…kolipak si platil sociální pojištění?jestlipak taky napíše kolik utrácel za večírky atd.vsichni bědující ať jdou dělat do fabriky.a uvidí co je zivot

  11. Bože, včera sem oněm četl jak si stěžoval že za pár rajčat“ prý platíl 700 korun, tam kde nakupoval to muselo byt nejmín pro snoby, to není ani možné co si ti lidé nevymyslej aby je trochu litovali.

  12. Většina z nás pracuje a v důchodu se budeme muset omezit…. Nechápu co si tato osoba myslí navíc v jeho případě si mohl za svůj život ušetřit já po 20 letech práce pro jednoho zaměstnavatele beru 30tisíc necelých živím z toho ženu a dítě on si nemá právo na nic stěžovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *