2. 5. 2024

3 příspěvky u článku “Do másla chtějí nově přidávat nepěknou věc. Už nikdy nebude jako dřív

  1. Běžte už do řiti s tou ochranou planety. Tady o ni vůbec nejde. Tu se určitá skupina nejbohatších šmejdů (majitelů bank a korporací), kteří se nechtějí s ostatními lidmi dělit o zdroje a krásy planety Země snaží o absolutní kontrolu výroby potravin aby tím mohli lidi dole ovládat a taky pomoci nich přidáváním jedů lidi trávit v rámci depopulační agendy. Zrovna hmyz je pro lidi jedovatý a dlouhodobá konzumace lidi pomalu zabije. Kdo kontroluje výrobu potravin, kontroluje celou populaci, může vyvolat hladomor a války.

  2. Nikdo nikomu nenutí nějaké larví máslo, to jsou lži. I v budoucnu bude samozřejmě normální maso i máslo, tak si nevymýšlejte blbosti. Jen navíc přibudou alternativy, stejně jako je dnes alternativou k máslu margarín, nebo alternativou k masu rostlinná náhražka. Každé zboží si najde kupce a pokud chce někdo jíst hmyz, nevidím důvod, proč by mu to nemělo být umožněno. V Asii je to běžné.

    A v Holandsku se neomezují chovy kvůli nějakým klimatickým nařízením EU, nýbrž proto, že tam mají extrémní počty prasat (na počet obyvatel a rozlohu země několikanásobně více než kdekoliv jinde) i ostatních zvířat, což tam u nich způsobuje enormní znečištění dusičňany a amoniakem z hnojiv a kejdy/hnoje, které se vsakují do spodních vod a zároveň se vypařují do atmosféry, kde ve formě srážek potom poškozují lesy, louky, mokřady, a ničí citlivé ekosystémy. S klimatickou změnou to nesouvisí.

  3. A co lidi?Ti přece taky produkují plyny.Tak se jejich počet taky bude muset zredukovat.Nejprve vyhubit zvířata a potom lidí.Potom bude planeta čistá a zelení budou spokojeni

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *