2. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Chorvatsko zavedlo strašné pokuty. Uděláte něco špatně a nedoplatíte se, Češi v úzkých

  1. Bože jděte už s tím Chorvatskem někam přece to není jeďiná země která má moře. Sedněte na letadlo a leťte do turecka nebo Egypta a máte to allinklusiv a je,to super pohoda a chovají se tam k Vám jako k někomu kdo jim veze peníze a nedělají z Vás otravný hmyz. A bez konzerv !!!!!!

  2. To jsou letos zase žvásty, jako loni. Jednoduchá věc, když se člověk slušně chová, tak nemá problém. Kdyby se někdo v plavkách procházel po Václaváku, taky by to byl problém, močení už je u nás pokutováno dávno, pití alkoholu na veřejnosti taky, takže je celý článek o velkým h**ně.

  3. No, asi močit na veřejnosti, koupat se ve fontáné, zvracet na veřejnosti není normální. Pro koho ano, ať tam neleze. Pokuty bych za toto ještě
    zvýšil. Vaše články jsou fakt imbecilní.

  4. Ostatně je to každý rok stejné. Češi pozor: drakonické pokuty za dopravní přestupky, za nahotu, za běhání v plavkách po městě, za chlastání na veřejnosti. Noaco, chovejte se normálně a je to cajk, ne? A nesvádějte nedodržování nařízení na Čechy! Neznám jediný případ a to jezdím dycky na 3 týdny. Největší bordel tam dělají Poláci a Němci. A nebo že je tam draho. Nejdražší destinace je Česká republika! A bez moře. A hlavně nafoukaní čecháčci v Praze. Jídlo i ubytko dražší než v Croatia, a ještě se Vás snaží natáhnout. Ceny jsou stejny jako u nás.
    Já jezdím do aparmánu do Drašnice v září a nikdy sem nevyplázl víc jak 60€ za noc pro 2 lidi a max 20m od moře. To rači zůstanu doma a budu kalit na zahradě. A autem. Jsem pánem svýho času. Nesedim na zadku na jednom místě od cestovky. A to tahání páštik to je taky blbost, to uz nikdo 20 let nedělá. Ale narazil sem na občana ČR v sandalech i s ponozkama, ale bylo mu tak 60. To sme se nařehtali. A za muslimákama nepojedu jenom kvuli tomu, že je tam levnějc. Kdo na to nemá, tak ať sedí doma na zádeli a neprudí. Kdyby Češi míň chlastali a hulili, tak by na tu dofču taky měli.
    Tak krásnou dovolenou v Chorvatsku!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *