4. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Důchody budou náhle o 1000 korun měsíčně nižší. Lidem se to nelíbí, co to má jako být?

  1. Hlavně že ty nenazrani ve vládě si přidávají jako kdyby byli vánoce zloději skorumpovana banda komediantu a darmozracu a proč valí finance na Ukrajinu

  2. Nemají všichni důchodci stejné přímy, některé důchody jsou i teď po valorizaci pod hranicí chudoby a důchodce už s tím nic nenadělá. Mzdy sice moc nevyrostly, ale většinou se z nich ještě dá vyžít.

  3. Kdyby nebyly důchodci kde by vláda brala peníze ať si uberou polovinu platů a bude rázem do kasy peněz dost a ne obýrat jen důchodce ať přestanou posílat milióny na Ukrajinu a budeme se mít zlatě kdyby tak pumpovaly do nás čechů tolik peněz jako tam že pane Fialo naše Česko už není Česko

  4. Peníze jsou byly a budou. Ti prevíti ve vládě si přidávají peníze furt a nikdo o tom ani neví a jsou to nehorázné částky.A budou tvrdit že nemají!!! Jsou to lidi kteří celý život pracovali přivedli na svět děti které teď pracují a odvádějí daně.A oni jim ukradnou valorizaci důchodů na kterou mají PODLE ZÁKONA PRÁVO. Zvedají se ceny ať už jídla, energií, léků, oblečení atd kde na to ti důchodci mají brát z čeho.Oprabdu chtějí aby ti lidé umírali na chodnících?! Protože nebudou mít peníze.

  5. Pane Kulhanku (autore), mylis se.
    Za nevyvazenost ekonomiky nemuze “zakonna valorizace”, ale opozdena chybna ekonomicka rozhodnuti a*alni politiky fialovych soukmenovcu v nasi vlade (vcetne preexponovanych vydaju) co odtekaji na potreby ukrajiny na ukor ČR v absolutne nevyvazenem pomeru rozumne solidarity/ vykonosti ekonomiky statu.

  6. Po neodpovědném a neuváženém posílání peněz na Ukrajinu to zase odnesou důchodci. Vláda špatnou energetickou politikou způsobila největší inflaci a růst cen. Zrušila EET zvýšila svoje platy a platy soudců a ústavních činitelů. Máme tady 4-5 zbytečných ministerstev. V době nedostatku se zbavujeme vlastních zbraní a neúměrně navyšujeme výdaje na zbrojení. Tato vláda se chová jako každá vláda ODS. Seká dluhy, šetří na důchodcich. Ušetřené penize se rozkradou a prošustrují. Zrovna tak se choval Kalousek a Drábek. Okradli důchodce na výpočtu důchodů a valorizacich a ušetřené penize použili na podvodné Církevní restituce. Oháněli se našimi dětmi a vnoučaty, ale nevadilo jim, ze budou platit církvím až do roku 2042 včetně valorizací. Je to banda zkorompovanych podvodníků. To co tady vláda předvádí ja fialový hnus.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *