8. 5. 2024

18 příspěvků u článku “Poplatky za Českou televizi se zvýší. Už se jim nevyhne vůbec nikdo. Lidé se bouří

  1. Televizí by měl platit ten kdo má o ni zájem. Čt není moje televize. Názorově se rozcházím s redaktory Čt, především Železným, Moravcem atd. Mimo pár mladších vlastně ze všemi těmi spacákovými co jsou tam léta trvale zakořeněni. Pokud ma mít televize takový provládní a bruselský charakter, tak ať si jí i vláda platí. Já osobně jí nesleduji a ani nepotřebuji.

  2. Čt nesleduji. Samá repriza a archiv. Zpravodajstvi na to se ani nedá koukat. Na co televize vlastní 5 programů? Těch povinných 150 Kč je až až za ten paskvil co téměř nikdo následuje.

  3. Nehodlám platit za reklamy nenazraných a samé reprízy .vláda a její televize nehospodaří tak,jak by měla se svěřenými financemi.

  4. Navíc nevím proč mám ještě platit rádio když ho nemám jenom proto že mám televizi. Já poslouchám gramofonové desky a CD. A ve svém okolí neznám nikoho kdo by poslouchal český rozhlas. Jo a k mému mobilu se nedají připojit drátová sluchátka tak že tam si rádio taky nenaladim.
    Miyek

  5. To se nám to rozhazuje když musí lidé platit. Zaměstnanců jako máku, a žádné šetření. Bezedná díra na peníze. Mohli by to zkusit bez poplatků jako ostatní televize, jak dlouho to ustojí.

  6. Kolik pak získala že státního rozpočtu ČT na rok 2023? 7,17 MILIARDY z našich daní!!! https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/ceska-televize-rozpocet-2022.A220113_084752_mediahub_jpl
    .
    Počet obyvatel ČR 2023? 10,85 milionu.
    Počet domácností ČR? 4.813 milionu
    .
    Matematika první stupeň základní školy: 7.170 mld / 4.813 mil / 12 měsíců = 124 Kč za měsíc na jednu domácnost. Koncesionářský poplatek je 145 Kč za měsíc x 12 měsíců x 4.813 mil = 8.374 mld Kč
    .
    Vynechány firmy vlastnící TV (135 Kč za každou TV)
    .
    Zbytek na Vás.

  7. mělo by se platit jen za to co sleduji.mně nezajímá například kdo co vaří stejně se opakují jako ty seriály z minulýho století

  8. Státní televizi by měl platit stát ne daňový poplatník, který by měl mít přístup k informacím státní televize a rádia. Státní zdroj informací pro všechny občany ČR u komerčních televizí to chápu ….

  9. Jsem paní 70 a já na Vaše programy nekoukám nic tam pořádného nedavate Televizi jsem si koupila ze svého důchodu ČT mě nekoupilaProc a rozhlas nemám,mám přehrávač na Proč tak jste nenazrani.

  10. To znamená, podle logiky soudruha ředitele, že kdo platí účty za elektřinu, tak má automaticky elektroauto. To je Matěj

  11. Televizi už mnoho roků nemám, ani o ni zájem nemám. Jestli se mi vloupají do telefonu a pak budou vynucovat platbu, tak jsou obyčejní zloději.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *