29. 4. 2024

5 příspěvků u článku “Důchodci budou mít žně. Strany se předhánějí v tom, která jim přidá víc. Těšit se mohou i na další “rouškovné”

  1. Jo, to co já ti slíbím, to ti nikdo jinej nedá… Žně asi nebudou, jelikož pokud 10 stran navrhuje prachy nad rámec valorizace, důchodci musí pochopit, že se to nesčítá 🙂 , takže to vidím na ty 3 kilča, což mi jako žně nepřipadá.

  2. Již žadné přidávání duchodcum či komu koliv jinému ( hlavně politikum a kancelařským krysám) !! Max. přidal těžce postiženým 500kč nebo těm kteří se doma starají o těžce nemocného člana rodiny pokud se o tu těžce nemocnou osobu stará pouze 1 člen v domacnosti ( manželka o manžela – manžel o manželku nebo matka samoživitelka např. o těžce nemocné dítě) !

  3. když to říká Babiš, je to populismus, když to říkají ostatní před volbami, je to dojemná starost o důchodce, ale jak se říká, nikdo ti nemůže dát víc, než já ti slíbím.

  4. duchodci!! nezapomente na zloděje,tuneláře ODS TOP lidovcu,véčkařu,zelených i CSSD kteří žrali ako prasce v miliardách a co duchodci duchody žebráku! Přišel Babiš a zvedl životní uroven,duchody,platy smazal 640 miliard po zloději zloděském Kalouskovy kmotrech politických zrud Klaus,Topolánek,Bém,Bendl,Němcová,Kočí Kalouskovo favoritka, biomasa,kantýnská,Nečas ratlík,Paroubek,atd a ti hnupové mají tu možnost ještě kritizovat vládu Babiše

  5. proč neustále řešíte duchodce at vrátí politické s gerby,zloději,tuneláři dva biliony nakradeného a není co řešit a duchodci berou dvacet tisíc a zbyde na dva rozpočty!! jurečka chce snižovat komunistum duchody v pořádku ale nějak zapoměl že i politici jeho strany rabovali,kradli,mlaskali tak že taky vratte!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *