28. 4. 2024

9 příspěvků u článku “Vakcíny na covid jsou rychlokvašky, varuje mikrobioložka Peková před účinky, které se teprve mohou projevit. Jak může někdo říct, že jsou bezpečné?

    1. Rád bych připomenul,že Ti,kterým média pozornost věnují,se věšteckým umem také nepyšní.

  1. Ta paní by už měla raději mlčet, jen si honí svoje kšefty. Ona neví, že ty vakcíny se vyvíjejí řadu let od doby, kdy se objevil příbuzný virus sars 1 a to je myslím rok 2003? Zřejmě ani nezná princip, na jakém jsou založeny….Kromě toho předpověděla, že COVID sars 2 koncem roku 2020 zmizí….Tak ať jde někde…

    1. Pokud vůbec umíš číst, tak tam to p. Mudr. Peková vysvětlila, proč tomu tak je. Covid-19 je válka, biologická. Američany vypuštěná ve Vuchanu. Tečka.

  2. Uvádíte mylné informace ohledně schválení vakcín. Navštivte web SÚKlu (Státní ústav pro kontrolu léčiv), kde zjistíte, že vakcíny jsou schváleny PODMÍNEČNĚ. Je to z toho důvodu, že nejsou závěrečné studie ohledně dlouhodobého vlivu na zdraví. A proč nejsou? Protože tak dlouho neexistují. Takže momentálně probíhá testování na lidech za pochodu.

  3. Nejhorší lež je polopravda. V tomto duchu se vyjadřuje bohužel dnes kde kdo. Od politiku s finanční motivací po špičkové odborníky leč s tak úzkým pohledem na svět, že nedokáží zahrnout do svých závěrů ani základní technikálie z jiných oborů ovlivňujících situaci, ke které se vyjadřují. Každý virus má tendenci mutovat tím více, čím více mu budete stavět do cesty nedokonalé protilátky, na to není potřeba žádný mutátorový rozsevač, bohatě postačí “očkování” s původním spikem, který je dnes již ale poměrně odlišný (ale ne zas natolik, aby postup viru v organismu nezpomaloval). Proč, to je na samostatný článek, ale jednoduše řečeno jde o běžnou evoluci a snahu viru přežít a množit se. Co se týká dlouhodobé bezpečnosti, má paní doktorka naprostou pravdu. Např. starší spoluobčané jistě pamatují ujišťování o BSE, nesmysly o nepřenositelnosti na lidi, protože jde přece “jen” o bílkovinu, prion. ( https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADlkovina , https://cs.wikipedia.org/wiki/Prion ). Trvalo 15 let než se přiznal plný rozsah problému aniž by to někdo zpochybňoval. A teď si jako mám nechat píchat nějaký bílkoviny spíchlý na koleně za 24 měsíců? Osobně bych řekl, že za jediné bezpečné očkování (byť slabé, ale pořád lepší než hokus pokusy) v takto krátké době lze považovat z inaktivovaného viru. Navíc je možné jej relativně flexibilně měnit podle převládající mutace a ještě k tomu každý biochemicky alespoň minimálně vyspělý stát by to měl zvládnout sám. Co bude s virem dál je v rovině čisté spekulace, ale z vícero důvodů bude muset dojít k promoření populace (protože očkování do svalu v případě respiračního šíření viru, a to i kdyby bylo upravenou vakcinou na nové mutace, má své limity a nepřijemnosti jejichž popis je opět na samostatný článek). Vidím 3 varianty – buď postupně zcela vymizí, nebo se z toho stane běžná sezonní breberka, a nebo v případě dlouhodobě přetrvávané imunity (a to se zatím jeví z mnoha studií jako nejpravděpodobnější) z toho bude další dětská nudle s pořadovým číslem, jakých je halda. Jde jen o můj osobní názor…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *