29. 4. 2024

20 příspěvků u článku “V září čeká Česko testovací šílenství. Tři vlny antigenních testů, oznámil Vojtěch

  1. Tak ten šašek nejdřív straší, že si to budou od září neočkovaní hradit a hned na to vyhlásí hromadné testování… pomatenec.

  2. O co tomuhle debilnímu spratkovi jde? Těší ho být mocnej, terorizovat celej národ? Jediný řešení je utratit, když už to neudělali jeho rodiče

  3. Jak to ví ten věštec, no mají to zase dobře připravené, ….Kdo těmto lidem může věřit, já už ani pozdrav.

  4. Potřebují jse jen ujistit,že tu žádna vlna nehrozí,než znedostupní preventivní testy pro většinu občanů.

  5. už se těším jak zmizí ten kovid holt jakmile to bude za prachy nikdo se nebude testovat a nákaza bude pryč – jinak ten mazel je právník a ted si představte že by vás ten lempl měl obhajovat to by člověk mohl rovnou přiznat

  6. Nevím jak vám, ale mně se v článku objevila reklama na knihu nakladatelství MarcoPolo “Velká migrace pakoňů”. Vystižněji popsat vládu ČR nelze😆

  7. Potřebují se jen nakapsovat na testech.. Babišovy firmy na tom musí vařit majland.. A kdo to platí? jeho milí voliči.. bohužel i nevoliči.. a takoví fíkovníci jako Vojtěch za úplatu slouží poctivě..

    1. Napište odkaz které firmy Babiše se “pakují” na těch to testech ?! Nic takového neexistuje tak že jen píšete hovadiny jako většina tupcu voliču stran Demo spolku !

  8. V televizi si nasadí ty pyskokryty a jakmile zhasne kamera, kryty dolů. V televizi se žádnou pravdu nikdy nedozvíme. Jen komedie

  9. Testovací šílenství prý 🤣😂
    ❗ Šílenství pokračuje! A šílenci které si nechali zmanipulovat rádoby “expertami”, “otborniky” a zločineckými autoritami zavádějí svým špatným rozhodnutim “novou” dobu šílenství proto, že nejsou schopni se poučit z hystorie! Když politici začínají se totálně zabývat bezpečnostní a zdravím – je čas na poplach!!! Bidermamova tabulka aktivována. Těžký NLP-kovidistický kalibr spuštěn všemi massmedii. ❗

  10. Proč tomu říkáte testovací šílenství? Testování má zabránit rozjezdu epidemie a tomu, aby byl další lockdown. Tady jsme vloni naprosto hloupým chováním dosáhli toho, že jsme byli “best in covid”, země s vysokými počty úmrtí, dosáhli jsme hranice zhroucení zdravotnictví a a ještě máme obří ekonomické ztráty v porovnání se zeměmi, které nezkoušeli promořovat. Vždyť za tento hloupý přístup a švejkování všichni platíme. Opravdu už se rozhlídněte po světě a vystrčte hlavu z toho omezeného čecháčkovského rybníčku. Většina civilizovaných zemí z toho vychází násobně líp než my.

    1. Vem si prášek a studené na hlavu ty totalitu ! Ty víš velké kulové co je opravdová totalita !

  11. Nezlobte se na mě ale tohle už nemyslíte vážně. Nejdříve o dětech kteří umřou budete vyplácet odškodné a teď toto? To je nelidské omezování svobody. Navíc mám zdravotní problémy a nehodlám kvůli vám umřít a když tak svoji vinnou ale ne že mi to někdo nakazuje. Mám děti a povinnost se o ně starat a ne je tu nechat na pospas takovému světu který je příčinou všeho možného.
    Nejdříve jste měli přemýšlet a zavřít hranice na dobu alespoň roku. Taky mám rodinu v zahraničí ale vseci by jsme to přežili. Já si prošla v životě a ne jen já velkým trápením a umřela mi dcera ale ne na covid ale o tom nikdo mluvit nebude ze? Proč jsme obyčejný podání. Ale tohle je prislis další dítě si nenechám vzít vůbec nějakým covidem a klidně se mi můžete mstít jak chcete. A víte proč?
    Není nic horšího než přežít své dítě a bojovat o živobytí když nám berete úplně vše🤣.
    Já jsem názoru::: co tě nezabije to tě posílí.
    Na rakovinu a jiné nemocí umírají denně hlavně že za vším je covid😱.
    Už je to na hlavu postavené.
    Kdo vlastně jste?
    Nikdo jen obyčejný lidí jako my s tím rozdílem že berete peníze za něco co vlastně je jen dohada . Sedíte diskutujete.
    A nebýt nás všech podaných tak ani nevíte!!! Žijete ve špíně tohle vy neocenite!!!
    Já jsem třeba reznice a kdybychom vám nenaporcovali maso tak se ani nenajite. Těžko by jste jedli krávu či prase v celku.
    A kdo by uklízel město? Kdo by vám dělal sekretářky? Kdo by se o vás staral v nemocnici ? A podobně 😱 furt řešíte jen sebe a svůj prospěch. Co naše děti? Naše rodiny ? Svoboda? 🤣 Zase nic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *