4. 5. 2024

25 příspěvků u článku “Babiš se pokusil protlačit zdvojnásobení podílu biopaliv v benzinu, která vyrábí jeho Agrofert. Nečekaně ho podpořila Olga Sommerová z TOP 09

    1. Směšný podíl?
      Celkový objem dodávek automobilových benzinů na trh ČR v roce 2018 dosáhl 1.605 tis. tun”
      Vy si asi doma utíráte zadek masarykem ne?

    2. Blbost! Když mu (multimiliardáři) není málo 50Mega na Čapák, nebo “pouhé statisíce” na jiné podvodné projekty na něž žádá dotace, proč by vynechal právě řepku ? Kde žijete ? V Průhonicích ? Posívejte se na komiks Strýček Skrblík. Každý drobák je pro takové zásadní !

    3. Bureš pobírá větší sociální dávky než všichni romové dohromady a lidi ho ještě za to volí

  1. Paní poslankyně při projednávání dalšího bodu uvedla, že je chyba v hlasování, že byla proti, nikoli pro!

  2. Ty biosvinstva nemají v palivech co dělat. Akorát ničí motory a zvyšují emise. Já to poznal na své staříčké Octavii tdi první generace. Vždycky jsem na měření emisí měl problém vůbec projít. Posledně jsem měl možnost do auta natankovat čistou naftu bez biosložek a světe div se na emisích jsem prošel hladce. Mně to už připadá, že to přimíchávání biosložek do nafty mělo Bruselu pomoci v tažení proti spalovacím motorům aby se opodstatnil jejich zákaz.

    1. Brusel s tím nemá nic společného! To protlačil (a sám to opakovaně přiznal) sám estébácký udavač Bureš!!!

  3. EU už ale přimíchávání nepožaduje. Ukázka toho proč potřebuje být AB v politice. Začal COVID a první kdo dostal 4 miliardy byli výrobci potravin pana Babišě a ministra Tomana. Při tom tento obor měl ze situace zlatý důl.

    1. ale pozaduje 🙂 akorat tedka tlaci biopaliva 2 a 3 generace…..coz je ale o dost nakladnejsi nez 1. generace….

    2. Ale ne zcela, EU to stále požaduje, ale už se nejedná o biopaliva I. generace, nýbrž druhé, založené na nepotravinářských plodinách (sláma, apod.) A existuje už i III. a IV. generace, která pracuje s mikroby, řasami apod. Takže pokud vím, tak na I. generaci již není možno čerpat dotace z rozpočtu EU

  4. Jo jo – přece je to ,,rovný” chlap – no ne ?? – a zase se ukazuje , že není !!! – vzkaz pro všechny ty , co se vždycky mračí , když na to poukážu – tak jen do mě vy naivky 🙂

  5. Zajímavé je že Babiš, Zeman, Klaus, nikdy nebyli na vojně a všichni tři mají modré knížky, ačkoliv za tvrdého komunismu kdy měli povině narukovat do armády a vykonat povinou vojenskou službu dostal u vojenské odvodové komise modrou knížku jen opravdu opravdový krypl.

  6. To musí být určitě nějaké nedopatření, Babiš už dlouho nemá s Agrofertem nic společného, obětoval svůj život lidu a jeho blahobytu.

  7. No biopaliva či míchání je dílo EU a každý kdo má možnosti na tom vydělat se snaží prostě vydělat a je jedno zda je to zemědělec či podnikatel či politik, ale u nás ne, vlastně přesněji řečeno to neplatí jen pro Babiše, ten nesmí nic.
    Jenže jak má stát vydělávat, když ani jeden politik, nepodnikatel, neuméí vydělávat peníze jen utrácet peníze těch co to umí a tak se ptám, co udělal Babiš a vláda tak špatného ?
    Podívejte se, ekonomika se rychle rozjela a už vydělává a dokonce dováží peníze ze zahraničí a koruna ?
    Tak zde je tabulka
    No koruna posiluje a to přeci neodpovídá tomu co mele opozice, že vše tu podělali apod. Pokud by opozice měla pravdu, pak by hodnota koruny musela klesat, když nám svět a EU utíká, ale dle koruny je tomu naopak a to samo dokazuje, že vláda s ANO dělal svou práci velmi dobře, jelikož těch zemí na světě a v EU co vydělávají je skutečně málo a my mezi ně patříme. Jistě vám neuteklo, to že opozice najednou nemá co kritizovat a zřejmě si své kritické náboje spolu s mafií soudců chystá až těsně před volbami a to samo dokazuje, že je nesmíme volit, pokud se chceme přiblížit k Evropě, těm zemím co jsou bohaté. Klaus a další po něm nás dostali do pozice otroků s montovnami s levnou pracovní silou a ANO nás táhne z toho srabu ven a věřte než se mu to podaří uteče hodně vody a opozice bude řvát čím dál tím víc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *