4. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Podívejte, se jak Francouzky odkládají dvouměsíční miminka a utíkají do práce, rozčílil se Babiš. Češkám ať hlídají babičky a tátové, radí

  1. Pan premier strávil zjevně úžasné dětství, obklopen širokou rodinou, hově sobě v sena kopě pod tatranskými štíty. Jakožto “Husákovo dítě” jsem absolvoval jesle, ve své podstatě vcelku levnou alternativu pohození dítěte.Avšak nezahořkl jsem a snad i duševních vad prost, absoloval jsem. Byl to státem hrazený standart, neboť v té době pracovali i ti prarodiče strýcové, tety a ti kteří ne, těm by jste zase nesvěřili dítě, že . Protože mít dítě 40 +bylo ??? . A když si vzpomenu, že pro mne maminka chodila pěšky 3 km z práce pak nakoupit a 2 km domů a tam ještě dva starší kusy na ZŠ klobouk dolu. Proto pane premiere podporujte pracujici matky a otce. Neboť z nich a jejich píle něco vzejde. Zatím se zdá, že pokud pečuje širší rodina, je to jen horší, stát před poštou je naučí i v té školce, snad i potichu a nepředbíhat.

  2. Soudruh Bureš tak nějak pozapomněl, že do ,,důchodu” se dnes ,,chodí” v době kdy už ty vnoučata maturují, babičky a dědové ,,drtí normy” a tudíž nemají čas někoho hlídat. Ty své debility by mohl přednášet někde v kravíně a i tam by mu těžko porozumněli, protože motýle, vakcíne, něodstůpim a jiné 3,14-čoviny co z něj doslova stříkají, jsou nestravitelné i pro dobytek.

    1. Co taky chtít od psychopata . Postrádá pud sebezáchovy a hloupí Češi to na něm ještě obdivuji. Jako pan prezident.

  3. musím reagovat na článek dítě má byt do 3 let u matky,aby si udelalo mateřské pouto to píše v knize uznávany prof.Matejíček , pan premiér asi neviděl citově deprimované děti tak at navštíví kojenecké ustavy.

  4. Kde jsou prosím jesle od 2 měsíců? Akorát tu plácá kraviny, babičky chodí do práce cca do 63,tak můžou hlidat jedině pravnoučata… Každý nemá možnost, aby mu hlídali příbuzní… Jo, a Monika měla taky haranty v jeslích? Andrejko hlídal? Tak ať drží pysk

  5. Pokud se mu líbí systém, který mají nastavený ve Francii, tak ať jde do Francie. A potom bude líp.

    1. Ve Francii se pro děti běžně najímá chůva,tady by ji z platu většinou nezaplatili.Mojí kamarádky manžel,Francouz,je ze 3 dětí,všechny měly stejnou chůvu,dodnes,když tam jedou,navštěvují ji,jako babičku.Ale je to možná vzácná žena,takových moc není.

  6. Děti milují svoje babičky dědečky ale nesmí být mrtví.
    Tety a strejdy nemáme tak bude hlídat Andrej Babiš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *