6. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Babiš tvrdě zaútočil na Gretu Thunberg. “Všechno, co jí a do čeho se obléká, vymyslela naše generace.”

  1. Jestli si myslíte, že Greta je nějakou světovou vůdkyní, která bojuje za planetu, tak jste naivní. To děvče je těžce zneužíváno pro politické a ekonomické zájmy těch, kteří ze zelené agendy těží. Nejspíš je Greta na drátkách klimatické mafie okolo Al Gora. Ten šmejd už v 70 letech strašil, že se do roku 2000 dojde ve světě ropa a že do roku 2013 se k vůli globálnímu oteplování upečeme. No, nevyšlo mu to, takže ho zřejmě napadlo zaměřit se na oblbování mladých lidí a nastrčit dopředu loutku Gretu. S nějakým uhlazeným kravaťákem by na zelenou agendu mladé lidi nenalákal, ale na mladé děvče? Rodiče Grety by fakt zasloužili nakopat do zádele, že nechají svou dceru takhle zneužívat klimatickými šmejdy.

    1. Al Gore problematicky prohrál volby s Bushem A tak místo věnování se klimatu jsme dostali válku v Iráku a tím celý ten chaos s imigrací, fundametalismem a další. Válečný zločin, který nebude nikdy potrestán.

  2. něco tak ubohé,jako je retard Greta je i u nás Pekárová,Richterová stará vydra Němcová čím trapnější,nechutné,blbé tím víc se snaží prosadit.

  3. Je pravdou, že něco se dělat musí. Západ se jakž takž zbavil emisí v 80-90tých létech přesunem výroby na východ (Čína), bohužel si nikdo neuvědomil, že zároveň vyváží technologie a výrobní postupy. Je úžasné koupit si laciný spotřebič, který dyž vy nezapínat šasto rok vydržet, pak sběrna-loď-Afrika(tam se do moře vyhází “to navíc”)-loď-Čína-loď a vítej zpět. Takže dle mého názoru,, není cestou Grétka, ale vrátit se k výrobě poctivých věcí co se dají opravit, vždyť i ty baterky do těch našich ek, el.aut by vyráběla Čína.

  4. Za kůrovce je přímo odpovědný Bursík a Strana zelených, kteří tvrdili, že příroda si s kůrovcem sama poradí. Greta patří do ústavu, vždyť je psychicky nemocná, nelze se divit, že říká nesmysly.

  5. Babiš má pravdu, ale je třeba poukázat také na významný podíl médijí, která takové excesy, jako je Gretin tyjátr akcentují. Jinak řešeno, čím větší blbost, tím raději ji médija šíří. Bez médijí by byla Greta nula po které pes ani neštěkne. Mrzí mě, že Babiš, ačkoliv to ví taky, se médijí bojí a tak se tomuto aspektu raději vyhne.

  6. Ať se to autorovi líbí, nebo ne, ten Babišův výrok je naprosto pravdivý. A pokud jde o Gretino chování, fakt si nemyslím, ze účel světí prostředky. Ono to totiž ve spoustě případů má přesně opačný efekt – řadu lidí tím naštve a oni se pak ne veškerou ekologii vykaslou.

  7. Konečně to na sebe prásknul, on a jemu podobní celou tuhle planetu zničili, Gretu komentovat nebudu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *