29. 4. 2024

17 příspěvků u článku “Lékař, který pokazil Čechům olympiádu. Koronavirus léčil kloktáním

  1. Prosím vás, kde máte nějaký důkaz, že koronavirus zavlekl mezi sportovce právě on? Evidentně očkování nechrání před nákazou, takže to mohl být kdokoli.

    Není to spíš tak, že je nad slunce jasnější, že očkování proti Covidu bylo pro ty mladé sportovce naprosto k ničemu, jelikož lehký průběh by měli i bez něj? Proti čemu je vlastně tedy ochránilo? Nedej Bože, aby někdo z nich ještě prodělal embolii, to by bylo “vymalováno”.

  2. Vypadá to tak, pane Kulhánku, že žurnalistika se korektností příliš neomezuje, že?

    Ta očkovací mediální masírka začíná připoménat 50-tá léta. Nebo 451° Fahrenhieta. Nezapomeňte vypustit Ohaře.

  3. Tenhle národ je prostě dementní. Já si nemůžu pomoct. Poznal jsem lidí z mnoha zemí světa, ale Češi v ignoranci, navíc v takové umíněné dětinské dementní ignoraci, vedou o mnoho koňských délek před ostatními.

  4. Pokud vám to ještě není jasné, zkuste si zjistit, jaká je inkubační doba Covidu. U očkovaných pak ještě delší, vlivem nedostatečně účinné, ale přesto částečně fungující vakcíny, která množení viru jistě značně zpomaluje.

    A mělo by vám být naprosto zřejmé, že ten lékař je v tom, s největší pravděpodobností nevinně, spíše on se nakazil od někoho bezpříznakového očkovaného.

  5. Já jedu na dva dny do Blavy a musím se očkovat a tito mistři světa si dělají co chtějí.Toto nikdy nepochopím

  6. Je velice nekorektni osocovat zmineneho lekare,ze nekomu pokazil olympiadu.ockovani neni povinne a zatim nema nikdo dukazy o funkcnosti ockovani.jediny kdo tem sportovcum mohl pokazit olympiadu jsou zmanipulovany lide jako jste vy,kdo jste napsal tento clanek a podobni lide,kteri si dovoluji se povysovat nad jine a rozhodovat o jejich osudech.je hrozne,ze si dovolite napsat takovouto informaci.mel byste se zminenemu lekari omluvit.ten clovek jiste v zivote pomohl mnoha lidem.vy (autore clanku) pouze sirite propagandu, ktera nema zadne pevne zaklady.

  7. Samozřejmě, jelikož je neočkovaný tak se o něm neustále píše jako kdyby všechny nakazil on!!! Proč se v článku také nezdůrazní, že i ti naočkovaní mají COVID. A možná to rozšířili oni. Hlavně, že se ví kdo to zavinil.

  8. PS: A vždycky jsem si myslela, že novinařina by měla být objektivní.Ale nadpis článku:
    Lékař, který pokazil Čechům olympiádu? To je jako co???

  9. Nevím jak na koho, ale na mě tyto štvavé články proti neočkovaným působí zcela opačně, než by si zřejmě autoři přáli. Začínám si říkat, proti tomuto “bolševik hadr”…

  10. Za tuhle štvavou kampaň proti tomu lékaři může darebák spratek Vojtěch.Jsem očkovanej,ale jen proto,že chci cestovat za kultůrou.Moci páni se rozhodli za každou cenu naočkovat všechny,takže i já podlehl tomu vydírání.Doufám,že takový hovada,jako je ministr zdravotnictví,taky jednou podlehnou.Nejlépe střelným,bodným ranám,umlácení,ukopání,pověšení.A to jsem pacifista

  11. Zase jeden ubohý zavádějící článek. Doktor Voráček měl před nástupem do letadla prokazatelně 2 negativní testy na koronavir na rozdíl od očkovaných sportovců. Je známo, že vakcíny jsou nespolehlivé a sportovci mohli být nakažení. Takže je víc než jasné, že Voráčka nakazili sportovci… Je také možné, že při halóóó nástupu do letadla byl mezi novináři a fotografy člověk nakažený a všechny nakazil, když se nedodržovaly žádné ochranné prvky bohužel tím si sportovci zavařili….

  12. To je článek. Jak můžete říct, že zavinil. Očkovaný může být nakažený a nakazit. Byl testován tak jako ostatní. Přestaňte linčovat neočkované.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *