1. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Babišova dcera Vivien se nechce očkovat, má dost protilátek. Premiér chce kvůli ní změnit celý systém

  1. On je totiž problém v tom, že neznáme-li ochrannou hladinu protilátek, nevíme ani, jestli stačí ta hladina, kterou vytváří vakcína.

    Pánové vakcinátoři zjevně nemají ani tušení, z které strany tento problém uchopit, ale hlavně že vědí, že jim cosi nabobtnalo.

    Navrhuji tedy, abychom prozatím (ne)účinnost vakcín měřili počtem nakažených, plně naočkovaných olympioniků. Než vědci, kteří celé to slavné vakcinování řídí, na něco přijdou – zřejmě tedy ještě na hodně dlouho.

    1. Pokud by se data například z židovského státu, jenž je snad prý nejpročkovanější na světě, převedla na strohou ,,řeč čísel”, tak se jednoduše dopočítáte k tomu že ,,očkovanci” tvoří stejné procento ,,pacošů na JiPkách” jako ti neočkovaní. Co jsem tak nějak ,,vysledoval”, tak očkováno je tam cca. 74% obyvatel a zhruba stejné + – procento jich ,,leží na přístrojích” ve špitále.

      1. Může jít například o syndrom ADE (podobně jako u horečky dengue) viz např. aktuální článek českého vědce (nedejme se odradit názvem, který je poplatný protiodpíračské hysterii, což je úlitba tomu, aby vůbec mohl být publikován):

        seznamzpravy.cz/clanek/cesky-vedec-varuje-co-muze-snizit-ucinek-ockovani-neuniknou-ani-odpiraci-170318#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=P8BejFj5juK-202107230825&dop_id=170318&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

        Dokazuje to, že plošná vakcinace u mutujícího viru je velmi nebezpečný experiment – čím totiž vyšší a trvalejší hladiny protilátek, tím nebezpečnější. Evoluce vytvořila imunitní model, v němž hladiny protilátek po určité době klesají, a zřejmě vůbec ne bezdůvodně.

        Proto se domnívám, že mnohem lepší strategií je podporovat buněčnou nespecifickou imunitu, zvláště, když už se ví, že to funguje, viz úspěchy prof. Berana s Isoprinosinem.

      2. A mimochodem, těmhle lidem se už téměř povedlo vědu dokonale zdiskreditovat, raději se už k přívlastku “vědec” ani nehlásím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *