2. 5. 2024

20 příspěvků u článku “Virus dozrál během letu, vysvětlil vakcinolog nákazu olympioniků. Řekl také, kde se stala chyba

  1. Ok, takže vinen není pan dr. Voráček.

    Pane Kulhánku, díky, že jste o tom informoval, ale stále to není: “Mýlil jsem se a neměl jsem psát nepodložený a štvavý článek, navíc bez pořádných důkazů. Přestože fandím očkování, což je můj osobní názor a moje právo.”

  2. Takže virus dozrál během letu a následně po testování v Tokiu zase zemřel. Nakažení totiž žádné příznaky nemají, cítí se a jsou zdraví. Kdy ta komedie skončí? Potřebujeme tolik odborných článků jako tento?

    1. Jistě znáte termín bacilonosič – (zde vironosič) – takový člověk sice virus v těle má, ale jeho imunitní systém je schopen likvidovat příznaky, však přenáší virus na další jedince (i opět odolné – tj. bez příznaků)

    2. … a je pravděpodobné, že v Japonsku (a zejména pro olympiádu) mají testy na cov19 daleko citlivější než aplikované v ČR

  3. Tak von ten chudák virus dozrál během letu.No toho asi naši olympionici moc zalejvali.Ten článek je fakt Super.Ještě teď se mi chce blinkat.Zase za nic nikdo nemůže.Tyty,ty jeden zlobivý vire.

  4. To bylo jasný už od začátku co jsem poprvé četla, že si dělali dva testy před odletem, že to není jednoznačná vina pana doktora, mohl to být kdokoliv jiný i jiný z očkovaných ale mezitím už proběhla štvavá kampaň a spousta lidí co jen vidí titulky a nezjistí si další fakta žijí teď ve velkém omylu a o to víc se společnost rozděluje na dva tábory. Poslanci kteří můžou u nás za tuhle situaci si hezky chrochtaj, jak bojujem proti sobě a ne proti nim… njn rozum a zdravá logika se úplně vytrácí mezi lidma..

  5. To by taky byla hrozná zpráva do světa, kdyby se jako pacient A označil sportovec, který byl očkován a tímpádem netestován…. Radši označit někoho, kdo byl “špatně testován” před odletem, aby to náhodou nepoškodilo jméno byznyzu jménem “očkování”, která se teď musí s tučným profitem zúročit investorům vakcín

  6. Z teorie pravděpodobnosti a statistickými metodami vychází, že to měli manželé Naushovi rozjeté a na palubě to dozrálo. Házet to automaticky na pana doktora je nesmysl. Nicméně dá se to zjistit pomocí sekvenování genů DNA uvedeného kovidu. Tam se zjistí přesný otisk. Pro zjednodušení, například se zjistí, že pan doktor měl červenou barvu DNA, ale manželé měli zelenou barvu DNA.

  7. Ale to by člověka fakt nenapadlo,že se v letedle během dlouhého letu někdo nakazí virem,že?Zrovna teď,při druhém roku viru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *