3. 5. 2024

39 příspěvků u článku “ČSSD si říká o ortel smrti. Její nový šéf v Praze jezdí autem za 8 milionů a vlastní obří majetky. Podle Dienstbiera je napojen na mafii

      1. to jsi určitě myslel havla horáčka čalfu deinsbiera drahoše kocába kroupu pitharta rumla bondy rychetského kavan hlavsa chramostová a jejich přátel a jiných komunistů a spolupracovníků stb

        1. V tvém případě, Pavle jsi se projevil velmi divně. Tvůj kyd staví všechno naopak. Zamysli se než něco pustíš z pusy. Určitě bys rád řekl úplně něco jiného.

    1. Pane Pavel,vy jste člověk,který žije mimo realitu ve svém soc.demáckém bludu. Připomínáte mi lidi z dob socialismu,kteří věřili komunistům všechno i to,že budujeme komunismus. Sociální demokracie stejně jako ODS má největší podíl na tom marasmu z 90.let. Jen pro vaší informaci,co vám říká kauza OLOVO ? Jde o zcela mafiánskou metodu jak se zbavit nepohodlného politika v tomto případě političky Petry Buzkové.Byla vypracována přímo v sídle soc.dem.poradcem Miloše Zemana Šloufem,který mimo jiné byl zodpovědný za prorůstání organizovaného zločinu do politiky,když donášel mafiánu Mrázkovi zprávy ze zasedání vlády. To jsou jen dvě ze závažných kauz soc.dem.Kdybych měl psát všechny budu zde do rána.

  1. Proto je nebudu volit.Jenže problém je koho tady z těch vykuků volit.Vypadá to že dám hlas Putinovi nebo Erdoganovi.HA,ha,ha

  2. ČSSD má tři zásadní problémy, historie vcelku nemravná, vazba na Zemana zjevná, do budoucna nečitelná….., při tom to byla strana práce, obhajoba slabých před mocnými a nebála se!

    1. Pane Karel máte pravdu ta obhajoba slabých,dělníků a rolníků to bylo za Rakouska-Uherska a 1.republiky. Po listopadu 89 to je strana lhářů Zeman,mafiánů Šlouf,a karieristů viz. třeba Gross nebo Sobotka.Dnešní vedení nebudu ani hodnotit katastrofa slabé slovo.

  3. Jde o pohled na věc. Pan Hašek dokázal hravě v Brně zvládat 36 pozic a funkcí, a to čestně , hravě, empaticky a vždy měl na zřeteli sociální přístup k lidem. Proč ho nemáte rádi? Pan předseda Hamáček má krásné červené doplňky a je přesvědčivý, analytický a jeho argumentace má vždy hloubku, váhu, výšku a přenos. Jde přeci o to, že je třeba hlídat demokracii a svobodu a musíme si denně připomínat, že láska a pravda zvítězila nad lží a nenávistí. Proto mějte ČSSD rádi. Bugys

  4. jen se divim, jak muze takova pidistrana (dle clenske zakladny) byt jeste v parlamentu. Ze by diky ruznym kontaktum a stylem “na kazdeho neco vime” ?

  5. Preference ČSSD klesají od doby, kdy Sobotka chtěl přijímat migranty. ČSSD se od toho nedistancovala, nezměnila program, nedala žádné záruky, ani nedovolila v této věci definitivně rozhodnout občanům v referendu. Slibovala jistoty, ale vytvořila další nejistotu. Tak má co chce. Zeman se od toho alespoň dokázal odstřihnout průpovídkou o hostech, které si pozvala Merkelová.

    ČSSD je vnímána jako propojená s EU. To jí pomáhalo v době, kdy jsme chtěli být součástí prosperující Evropy. Ale co teď, když v Bruselu vymýšlí jak prosperitu pohřbít zelenými výmysly jako je zákaz spalovacích motorů nebo zdražování energií?

    Nepomohlo ani verbální okopávání Babiše se kterým přitom zůstávají ve vládě. Vypadají tak jako zrádci a spoluviníci zároveň.

    Politika ČSSD je pro většinu lidí příliš “moderní”. “Moderní” voliči, kteří chtějí migranty i zelené chudnutí ale raději budou volit Piráty, protože to tam naleznou bez té babišoviny a bez starých socanských afér.

    1. No nevím, ale je to věc Vašeho názoru, na který máte plné právo. V dnešní době to spousta lidí nechce vidět a hned jsou označováni za odpůrce režimu, covidu atd..

  6. Tak to vypadá, že se Hamáčkovi konečně podaří ČSSD pohřbít. Nikdo jiný pro to nedokázal udělat víc.

  7. Pravo – levé dělení již nefunguje ani ve světě. Protože levice opustila své sociální pozice a ochranu slabých. Současná politika je totiž hybridní, což je velice zvláštní dělba práce mezi pravicovými neoliberály, kteří zdeformovali liberalismus, a levicovými neomarxisty, kteří zkarikovali marxismus (Jan Keller Hybridní politika.). Dělení je dnes horizontání, dle vztahu ke globalizaci, imigraci, rasismu, vlastenectví, národnímu státu, politické korektnosti a k drastickému rozevírání sociálních nůžek. Na všech těchto aspektech se bohužel neoliberálové a neomarxisti shodnou, levice již prakticky neexistuje a není tedy koho volit. Staré pojmy nabývají nových, hybridních a politicky korektních významů a když ten slovník hybridní novořeči (Jan Keller) neznáme, volíme i pravý opak toho, co chceme. A pak jen čumíme. A úspěšně nás rozdělili podle jednotlivých problémů, takže se ani nedomluvíme a nesjednotíme, každému vadí něco jiného a těch25 % preferencí je maximum dosažitelného. Přičemž vítěz bude opět hybridní bez jasné orientace.

  8. Který z politiků není napojený na mafii, za Klause a Havla všichni a podle toho pro co všechno zvedli ruku ,tak celý parlament i senát jsou mafiáni, kteří svým rozhodnutím stabilně okrádají republiku.

  9. A vy když náhodou upadnete na kole a něco si zlomite, tak vám dají 30% nemocenskou. Jsou ty socani obyčejní zloději a mafiani. Doufejme že po volbách přijde noc dlouhých nožů a socani s ano zmizí.

  10. A Petříček se svým loutkovodičem Pochem jsou ty “moderní,nezkorumpované tváře”??? A tu o Červené Karkulce nemáte?

  11. Pro autora jen poznámka, že moderní část ČSSD počínaje Dienstbierem a konče Petříčkem v honbě za městským liberály a absolventy fakult sociálních studií se vykašlala na normální lidí co chodí na směny a ze strany z 30 % procenty to dotáhla na krásných 7 % procent a potenciálně na konec ve sněmovně.

  12. Já mám větší obavy z ODS a TOP-ky! taky Piráty, bych nevolil. Je to mládí, které má silné řeči, ale bez zkušenosti…

    1. Za ty mnohamiliardové církevní restituce ODS, KDU, TOP NEVOLITELNÍ !!!
      Zajímavé, že se o tom zapomíná mluvit.

  13. Rozdíly mezi bohatými a chudými se stále zvĕtšují. Stále menší počet lidí vlastní stále vĕtší část majetků. Peníze rozhodují stále více o tom, kdo bude vládnout. A v tomto trendu je jakýkoliv sociálnĕ demokratický program určený pouze k “pomalé ale jisté” záhubĕ.

  14. Soc.dem.je strana na odpis. Neumím si dnes představit myslícího člověka,který dá této straně hlas. Za těch 32 let co se znova obnovili po převratu u nás napáchali více škody mnohem více škody než užitku.Jen ty hlavní kauzy co měli, by měly stačit k jejich diskreditaci (OLOVO,mafián Šlouf,kauza OKD,záhadné zbohatnutí premiéra Grosse dodnes nevyjasněné, Zemanovy lži a jeho prohrané kauzy,soudní spor o lidový dům a nevyplacení peňez právníku Altnerovi a jeho potomkům a další a další).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *