3. 5. 2024

5 příspěvků u článku “Izrael hlásí souvislost mezi srdečním zánětem a vakcínou Pfizer u mladých mužů. Obavy z očkování dětí sílí

  1. Ve většině případů příznaky myokarditidy mírné, které po pár týdnech odezní. Stejná skupina nemá příznaky covidu vůbec žádné nebo taky rychle odezní. Takže proč očkování riskovat?

    1. Protože je to dogma WHO a lékařských komor a církrkev Covidova.
      Nebýt očkovaný je stejné, jako nebýt pokřtěný ve středověké katolické evropě, nebo mít bělejší prádlo než sousedka…..
      Nikdo se nepozastavuje nad rychlostí určení původce pandemie a nad naprostou důvěrou států a lékařů v něco, co jim bylo předneseno jako fakt a co si nemůžou nezprostředkovaně ověřit, hrstkou nemedializovaných, pro veřejnost v podstatě anonymních ,,vědců,,.
      Málokdo si uvědomuje, že za všemi těmi tvrzeními o covidu stojí maximálně pár tisíc lidí a zbylých pár milionů takzvaných odborníků a lékařů to potvrzuje, pouze na základě toho, že někomu pozitivně vyšťourali covid z nosu tyčinkou a on pak umřel na ventilátoru……ale tisíc dalších to prodělá jako lehčí chřipku a další tisíce prý nemají žádné příznaky????
      Jenže to není všechno!
      Existují také lidé, kteří sice covid údajně prodělali a přežili, ale nemají žádné protilátky!
      A také existují lidé, kteří měli všechny příznaky, ale covid jim diagnostikován nebyl, jenže o těch vám nikde nenapíšou, to musíte zažít v praxi, což je také důvod, proč celý týhle covidový šarádě nevěřim.

  2. Na CNN Prima news je článek pod názvem “Češi hlásí tisíce nežádoucích účinků po očkování”. A to se objevuje ve velkém pár týdnů a až měsíců, co se začalo očkovat. Člověka až mrazí, co za nežádoucí účinky se můžou objevit po pár letech. Náhlá úmrtí bez zjevné příčiny nebo rakoviny, infarkty, mrtvice, svalové dystrofie? Potom ještě stále časteji slyšíte z úst politiků a různých “odborníků”, že očkování těmi narychlo vyrobenými a nevyzkoušenými experimentálními sračkami by mělo být dokonce povinné. https://cnn.iprima.cz/pocet-nezadoucich-ucinku-po-ockovani-roste-sukl-jich-zaznamenal-vice-nez-7-tisic-30511

    1. a kolik se jich ani nenahlásí můžeme jen tušit!vyplnit formulář o vedlejších účincích je hooodně složitý úkol ..jen ústním podáním z okolí člověk slyší jak po vpichu ten či onen je slabý, točí se mu hlava, je mu furt blbě..toho odvezla helikoptera na odsátí trombu ze srdce…a co za pár měsíců a let??

  3. …za celý svůj život mám v sobě již od dětství socialistické, bolševiky vyrobené vakcíny z ČSR + SSSR proti : TBC, Neštovicím, Černému kašli, Obrně, Záškrtu a dalším světovým leprám s nimiž si komunisté a jejich zdravotnictví poradili, tak v mých 70 letech mě už nějaký Pfizer nezahubí…a navíc Izrael jako první stát na světě přistoupil na třetí injekci a očkování proti Covidu, které již u osob nad 60 let v Izraeli dnes praktikuje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *