3. 5. 2024

31 příspěvků u článku “Vláda motivuje k očkování způsobem, který ohrožuje všechny ostatní

  1. Já té “motivaci”,nebo spíše vydírání a diskriminaci podlehl,takže se chovám tak,jak slíbili,že se budu moct chovat.A víc mě nezajímá.Je mi jedno,jestli to někdo nazve bezohledností

    1. Já osobně nevěřím na trvalou ochranu proti mutujícímu viru pomocí očkování, to bych se musel neustále a mnohokrát po sobě přeočkovávát, což by můj imunitní systém pravděpodobně nakonec odnesl – buď oslabením, nebo autoimunitní chorobou.

      Považuji za možné, že z důvodu, abych mohl vykonávat své zaměstnání a nedostal se do sociální izolace, se nakonec očkovat budu muset. Nicméně spoléhat se na ochranu vakcíny považuji za čiré bláznovství. Jako lepší strategie se mi zdá:

      1) omezit virovou dávku (že bych se s virem vůbec nesetkal, nepovažuji za možné)
      2) posilovat celkovou, ale především buněčnou imunitu
      3) pokusit se předejít škodám, které by mohla vakcína způsobit
      4) omezit počet “přeočkovávání”.

      Omezit virovou dávku je vhodné i kvůli nebezpečí ADE syndromu. Možnosti, jak předejít škodám, způsobených vakcínou jsou poměrně omezené, ale některé jsou známé. Například přípravky na ředění krve předcházejí trombotickým komplikacím. Pravděpodobnost nežádoucích účinků se zvyšuje s úrovní hladiny protilátek a také s každým “přeočkováním”.

  2. Je to více než jasné, že je to záměr, vyvolat další vlnu Covidu, kterou tentokrát spustí lehkomyslné chování očkovaných lidí, kterým vláda a nomenklaturní vakcinátoři naslibovali hory doly a hlavně život, jaký byl před epidemií.

    Vina za to ale bude svalena na lidi, kteří se této komedie účastnit nechtějí – na neočkované. Jako řešení bude nabídnuto další kolo očkování a penězovod za vakcíny pojede dál.

  3. Tak já jsem se teda nechala naočkovat hlavně proto,abych byla chráněna pred nakazenim a hlavně těžkým průběhem.

    1. Nikdy bych nezpochybňoval Vaše důvody a přeji Vám, aby Vám to vyšlo. Každý by měl mít možnost se rozhodnout podle svého zdravotního stavu a svých obav.

    1. Nositel Nobelovy ceny za HIV/AIDS Luc Montagnier řekl,že očkovaní mRNA vakcínama budou žít jen 2 roky,je toho plný internet.

  4. Jenom naprostej magor nebo ignorant ještě může věřit tomu, že celý ten Kovidcirkus není největší sviňárna v dějinách lidstva ! Šílenci věří předkládaným “pravdám”, které zcela odporují nejen zdravému rozumu, ale především vědeckým poznatkům a faktům, které jsou již známa celá desetiletí.
    O tom, že imunitou obdařený jedinec může být přenašečem nemoci, se učí na druhém stupni základní školy. A tady co ? O opaku nás přesvědčují vysokoškolsky vzdělaní odborníci pod bystrým dohledem vládnoucí vládnoucích superšmejdů. Není už čas se vzepřít ?

  5. Očkovaný musí dodržovat všechna pravidla jako neočkovaný.Pouze má přistup do vnitřních prostor bez jiných omezení,což považuji za logické.Biologická válka,kterou vede příroda s přemnoženým živočišným druhem bude pokračovat po celou existenci lidstva a muže být hůř.Generace nás starých byla očkována od mládí hned několikrát a dožíváme se čím dál delšího věku.Možná to je na škodu?

  6. A nedají pokoj a nedají🥴 Stále děsit, strašit a vyvolávat paniku. Určitým vrstvám ve společnosti to evidentně vyhovuje, protože jím to přináší zisky. A přispívají k tomu hlavně média, podobná tomuto internetovému plátku. Chřipku nikdo nikdy takto neřešil a umíralo se na ni rovněž. Dnes už chřipka asi ani neexistuje, protože vše je covid. Je mi z toho zle🤮

  7. ….v tomto “moderním”, prolhaném světě se nedá věřit snad nikomu…já se očkovat prozatím nenechám !!

  8. Nikdy v historii se nepodařilo vytvořit tak účinnou vakcínu tak rychle. Jako vtip dost dobrý…

  9. Opravdu ve svém okolí neznám nikoho, kdo by na covid zemřel. Bohužel ale znám případ, kdy po očkování do té doby zdravý člověk umřel. Starší lidé si myslí, že jim to prodlouží život. Ovšem opak je pravdou!

    1. to je ucel, zahubit lidi .Ziju v jine zemi,ale v novinach o umrtich z vakcinace se nepise,sama censura

  10. Ti, kteří se nechali naočkovat RNA vakcínou ( Pfizer, Moderna )…mají dle výzkumu větší virovou nálož než neočkovaní…..V nemocnicích je 50% naočkovaných…..

    1. Bohužel máte pravdu. Kdyby se lidé více zajímali o skutečné informace nejen o světě, ale i ze světa (legální skutečné statistiky, které k nám nikdy nedorazí) , pak by viděli skutečnost a možná by i pochopili, proč očkovaní mají problémy s dopravci, aby mohli nastoupit třeba jen do letadla (pro zvýšené riziko embolie je odmítají vpustit na palubu). Kolik lidí skutečně zemřelo na vakcíny. Kde jsou a které vakcíny zakázané, znali by i skutečnost, kdy data úředníků o zvyšujících se číslech jsou pouze manipulací pro vyvolání strachu pro zvýšení poptávek po očkování. Protože je potřeba 70-80% lidí naočkovat, jinak je výrobce a distribuce bez zisku za vakcíny..

  11. Ha, povinnost testovat i pro očkované bude znamenat, že se dále už očkovat nebude NIKDO, ani Pat a Mat by to nedokázali lépe vymyslet 😀

  12. Přišla Delta na plovárnu a řekla si: ,,asi stárnu,,
    Samí lidé očkovaní co v těžkém průběhu mi brání…
    A dělají si ze mě legraci!
    Asi je čas pustit novou mutaci.

    Třikrát sláva očkování, o kterém si myslí, že přede mnou je chrání!
    Zas můžu postavit si mosty mezi prskajícími fanoušky a hosty.
    A odpůrci neuniknou trestu!
    Babiš jim napaří úhradu testu!

    Nebýt mé Babišky, plány by mi nevyšly, ještě že za ní ti správní lidé nepřišli.
    Babiško spinkej, do voleb to zvládneme, však už dva roky tu spolu svorně vládneme.
    A za to ti můžu slíbit, že příští mutace se ti bude líbit!
    Zase budeš zavírat a nařizovat distance a pak se jako každoročně dáme spolu do tance!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *