5. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Roberta Šlachtu zajímá, zda špioni varovali před covidem. Proč jsme nechali Číňany skupovat naše roušky, aby nám je předražené prodali zpět?

  1. Tohle by bylo třeba vyšetřit a vyvodit důsledky,ale ještě před volbama.Nejspíš by pár z těch,kdo chtějí být u koryt i po volbách,šlo do tepláků.Např. zpívající darebák,spratek Vojtěch.Jenže od Šlachty je to jen populismus,předvolební vějička na nespokojený lidi.Ale aspoň něco jinýho,než nesplnitelný sliby a další rozkrádání státní kasy,který provozuje Zločinec Babiš a kamarádíčci

    1. Babiš není zločinec, je to legální uchvatitel!
      Takový je princip demokracie.
      Ano, rozhodujeme my, ale jen jednou za uherák ve volbách a často jen podle billboardů, volebních spotů a předvolebních diskuzí v televizi.
      No a když náhodou zvolíte satana, kterej se tváří jako Ježíš Kristus (to ostatně každej poslanec), tak se s tím budete muset na pár let smířit, a strčit si i špunt do p**ele, když to pan premiér nařídí.
      No a když nebudete chtít, tak vás demokraticky zakleknou státní nebo městské klekánice.
      Ale zase je to demokratické, narozdíl od Běloruska nebo Severní Korei, tam se zaklekává nedemokraticky a to je prej mnohem horší! ( asi to víc bolí, nebo nevim).

  2. STS Chvojkovice Brod, jakmile něco zjistí, tak vždy varuje občany, ale vždy až po 7 letech, až co na to kondiciogram

    1. Když dovolíte, přéčinou byla chybná elektónka E13 z našho závodu Katoda Olomóc, připojuje se k omluvě i naša fabrika.

  3. Nelze než souhlasit, že naše BIS a rozvědka je pod taktovkou ČSSD a Hamáčka , a jede podle jeho pokynů. Vyšetřit a do tepláků.. Pokud ČSSD nebude ve vládě , měli by se hoši bát.Šlachta to ve sněmovně otevře a to je dobře. Jsem zvědav , co na to pan Chovanec.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *