28. 4. 2024

20 příspěvků u článku “Opozice selhává, Babiš se postupně dostává ke svým tradičním 30 %. Piráti rychle ztrácejí

  1. Lidé jsou na dovolených a ve městech, kde se průzkum provádí, zůstali důchodci a socky, které na dovolenou nemají. Obě tyto skupiny to za pár stovek hodí každému, kdo jim je slíbí. Opravdu hodnotný výzkum.

      1. Blbec jste Vy, já ve svém příspěvku žádné podobné slovo nevidím. Jenom jsem popsal volební skupinu preferující profikorupční hnutí ANO. Proč si myslíte, že chce Bureš kandidovat v Ústeckém kraji? Kecy, že se chce postavit proti Bartošovi, si může nechat pro svoje stádo. Je mu naprosto jasné, že v tomhle kraji je socek nejvíc a má největší šanci vyhrát. Kdyby měl koule, zkusí to třeba v Praze nebo ve Středočeském kraji, kam patří bydlištěm. Ale takový geroj není.

  2. zustávají jelita,socky,fetáci,udavači a Franta jelito !! díky bohu že tá pakáž pirátu,křiváku,udavaču skončí jako smažky!

    1. Podle kvality Vašeho příspěvku soudím, že jste jeden z účastníků výzkumu. Vypláchnuto máte dobře. Řeknu Vám, být politikem a vědět, že mne volí něco Vám podobného, radši se vzdám mandátu.

  3. Líbí se mi vaše sebekritika. Ale podle čeho jste poznal, že vy a Babiš skončíte jako smažky?

  4. Jasně že Bureš vede když vlastní média. Ještě zbývá na poslední chvíli nasdilet zaručenou zprávu o tom že Bartoš je pedofil a má to v kapse!!!

    1. Tak na Bartoše se již provalilo tolik negativních věcí a tolikrát byl již usvědčen ze lži a tolik toho na něj ještě je v policejním spise z let 2007- 2016 že pokud to zveřejní tak další mininalně 2% voliču dají od Piratu ruce pryč a volit je nebudou !!!

  5. Tak pokud by v řijnu byly čísla – Ano 26.5% Spolu 18% Piráti+Stan 18% Spd 12% Přísaha 6% Čssd 6% bylo by to velmi dobré pro 62% obyvatel naši krásné zemičky 😊

    1. ODS, tedy Spolu, to už tady bylo, tuším 2x, a jak to vždycky dopadlo, že ? Piráti, to by byla úroveň, spodina názorová, Stan no ty vole teda, Přísaha ano, i ČSSD ano, a i SPD ano. I KSČM ano.

  6. pruzkum techto agentur je goebblsova propaganda a demagogicky tvrdi jak stb babis vede ma je babis pod palcem jako nektera media a musi psat jen tu jeho prolhanou pravdu jestli povede volby jeho lhani jako pandemii tak se maji ti jeho volici s IQ 0 na co tesit jak rekl jeho syn je to zruda kterou si nekteri lidi hreji na prsou az to poznaji bude pozde stat bude rozkraden a zbyde jim jen emigrace te co se nejvic baly od EU

  7. Babiš není zase tak dobrý, ale opozice je tak ubohá, že vyhraje opět. Ukazuje se, že vláda ANO je jediná u nás možná

  8. Kdo umí ten umí a kdo neumí tak čumí. A ten kdo umí bude umět i po volbách a to potřebujeme. To je skvělá zpráva pro naši skvělou zem.

  9. i pokud je třetina společnosti tak tupá, že kývá na Ano, potom jsou tady ale také 2/3 kteří jsou proti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *