30. 4. 2024

14 příspěvků u článku “Proti covidu je třeba očkovat i domácí mazlíčky, říká vakcinolog. Jinak hrozí nebezpečí, že virus udeří ničivou silou

  1. Tohle jsou už vážně sra.ky vznikající v chorých mozcích. Veterinární odnož Big Pharmy závidí a profesor Flégr se už v očekávání tetelí blahem. Konečně dojde na všechny králíky a nejen ty jeho lidské.

    Navrhuji se nezastavit a pokračovat s očkováním u hospodářských zvířat, pokračovat se zvířaty volně žijícími a vakcinační tažení vítězoslavně zakončit v netopýřích jeskyních.

    Ale pozor, viry může přenášet i hmyz, vědci by proto neměli usnout na vakcinačních vavřínech a raději pracovat i na hmyzí vakcíně – protože, co kdyby! Už teď to chce udělit příslušné granty a vytvořit zakázky, hrazené ze státních rozpočtů.

    1. Zapoměl jste na úplně nejdůležitější vakcínu ze všech! Rybí Vakcínu!
      Rybí mutace by byla naprosto katastrofální, protože by zamořila vodní toky a nádrže a nakazila většinu existujících mnohobuněčných tvorů!
      Tím by vznikly miliardy mutací, které by pak všechny přeskočily zpět na člověka!!!
      Takže doporučuji okamžitě začít s vývojem rybí vakcíny a povolit koupání v přírodě pouze očkovaným! Nebo i na covid negativně testovaným, ale v tom případě bych vyžadoval maximálně 2 dny starý test provedený odběrem z kostní dřeně.

      1. Výborný nápad! Ale já zvířaty myslel všechny obratlovce, tedy kromě savců i ptáky, plazy, obojživelníky a ryby. Ovšem z těch vodních živočichů jsem chybně vynechal bohužel láčkovce, taková medúza žahne neočkovaného člověka a hned má problém!

        A ještě nikdo nevyzkoumal, jestli by se Covidem nemohly nakazit i rostliny, případně houby. Tak honem vyvíjet vakcínu i pro ně.

  2. tak i ti veterináři potřebují vydělat.. no a výrobci vakcín jsou na tom taky tak. hlavně to někomu nacpat.

  3. Tvl, já se vyděsil, že pes dostal epileptický záchvat a on se místo toho válí po zemi smíchy.

      1. Další výborný nápad! Ovšem je otázkou, kam to píchnout, aby vakcína neměla nežádoucí účinky. Do pneumatik raději ne…

  4. Pan Petráš se úplně zbláznilPočty nemocných covidem jsou tak nízké, že nebríní nic aby s e vše vrátilo do normálu ,Ostatně covid neni smrtelná nemoc jako mor, či ebola. Nutno aby se ten celosvětový gulag zrušil.Jen v naši zemi schází oněch 10 mil .zahraničních turistů. Naprostá většina lidí neni ani pozitivní, z pozitivních jen asi pětina až čtvrtina, onemocní, tedy mají příznaky, mnozí se vyléčí bez lékaeí, do nemocnice musí pak promile. Ne kvůli covidu, ale kvůli boji politiků a neléčení nemocných zemřeli zbytečně dvě třetiny. A kvůli tomu se svět zbláznil.Je na čase přestat trasovat, testovat a karanténovat zdravé a vyhozené miliardy daát na léčení nemocných.Prokazování bezinfekčnosti musí skončit.Jedná se o diskriminaci ne nepodoubnou té za války.Aby bylo jasno nejsem odpůrce očkování, ale pokud je dobrovolné a tak to má být, ta neni možné je požadovat jako nejaký průkaz na svobodu.Povinné ořkování by mělo být u smrtelných nemocí,. To covid nenini.

  5. Tak tohle nemyslí snad vážně,či?Neskutečně do očí bijící lobby,za kterou by podobný šmejdi měli viset

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *