7. 5. 2024

31 příspěvků u článku “Starostové si musí trhat vlasy z toho, s kým vstoupili do koalice

  1. Takže ta opozice vstoupila do koalice? To je nějaký mezidruhový křížení nebo co?
    A neni to náhodou ,,Hra o trůny,,?
    Sorry jako, ale Lanistery, Starky ani Daenerys Targaryen volit nebudu!!!!
    Všechno je to jedna prolhaná kolaborantská verbež!

    1. Hloupá otázka. V článku jde o předvolební koalici. To nemá s vládním či opozičním postavením jednotlivých stran nic společného.

  2. Jen ať si v tom starostové pořádně vymáchají rypáky. Když kvůli své blbosti opustí sněmovnu, po těch farizejských šmejdech, ochotných jít k vůli korytům do holportu s kýmkoliv, brečet nebudu. Určitě nebudu sám. Neměli se paktovat s ultralevicovými extrémisty a vítači islámských čmoudů.

    1. Copak máte proti ,,čmoudíkům”? Já osobně na tuto otázku zásadně odpovídám, že mám dvě pistole a pušku a rozhodně se nebráním je použít. Pro ,,naše milášky” jen to nejlepší.

  3. Stejně tak si trhají vlasy někteří členové a bývalí voliči Ods od doby kdy ta to strana šla do koalice s Top09 !! Piráti a Top09 pro 90% občanu 2 nejhorší nevolitelné partaje !! Kdyby Ods + Kdu-Čsl místo Top09 šlo do koalice se Stan tak by se k Ods vrátilo minimalně 2.5%voliču z těch 4.5% které Ods nebude volit díky koalici s Top09 + by Stan přidal 6-7% ! Rázem by koalice Ods +Stan + Kdu-Čsl měla 25% !

  4. starostové !!jediný co vás trápí jsou koryta,prachy,křivárny a vtěch se utopíté spojením piráty jste znemožnili voličum vás volit kdo se muže spojit s udavači,fetáky,vítači migrantu má obrovský problém a ten vám přeji co jste si mysleli že voliči budou volit takovou verbež

  5. Starostové jsou Ti jenž dříve byli v různých stranách a hnutí a většina stávajících starostů není jejich členy. Tak jsou jen zatím skovaní. Nejsou jejich členy. A tak můžeme pokračovat. Vládnout s členskou základnou přes 1200 členů je dost odvážné. A nebo ne?

    1. No dovolte, já jsem také Vrána, ale nesednu si ke každé,
      to si vyprošuji, volte svá slova citlivěji…..

  6. Noo..panebože!!! ..jeden odborník větší než druhý. Hloupé kecy, které jsou úplně mimo..jestli tohle chodí volit, tak se vůbec nedivím, že to v tomhle státě vypadá, tak jak vypadá…zloděj a estébák a usvědčený lhář ve vedení státu vám nevadí?

    1. vy jste byli spolu v StB že někoho nazýváte estébákem? Či dokonce seděli na Borech jako zloději?

    2. Slušným lidem to vadí, ale trollům jak vidíte nikoliv. Prchalův tým se před volbami činí. Je zajímavé, kolik trollů se schází na tomto webu😁

    3. Co se furt všichni naváží do premiéra, všichni mají máslo na hlavě viz včerejší článek o Fialoví a jeho dotacích, a na něj nikdo neukazuje a neříká s tebou vládnout nebudu. Jaké zákony poslanci tehdy schválili, tak ti dnešní využívají, tak co se divíte.

  7. Po volbách si budou starostové rvát vlasy na hlavě a dobře jim tak. Spojit se s ultralevičáky je mnohem horší než s komunisty.

  8. Každá strana sama za sebe do voleb. To by bylo transparentní. Slučuji se jen slabší a nebo vyčurankove .

  9. Jo nový pokrokový lidé – po staru komsomolci se spojili s flexibilnim subjektem – po staru s vyčuranyma haj…ama….a čekaji že lidi padnou na zadek. Všem jim vidme až do zaludku.

  10. Starostům bych býval pravděpodobně hlas dal. Nikoli ale ve spojení s Piráty. To v žádném případě.

  11. Psáno na burešovo zadání zničit nepřítele za každou cenu ,až vyjde pravda ven už bude zas u koryta

  12. Starostové,stejně jako Top09 a KDU jsou partaje,které se samostatně nejsou schopné dostat do PS. Proto se programově přisáli k partajní,které mají jistotu vstupu. Nahrál jim k tomu ÚS v čele s Rychetským,když snížil procenta pro vstup do PS pro koalice! Programově jsou si piráti a starostové asi tak blízko jako křesťan a muslim. O co tedy jde?? O koryta,o nic jiného!! Na občanech tohoto státu jim vůbec nejde a to je hodně smutné!!!

  13. Slepence nemají sebevědomí jít do voleb sami za sebe a to chtějí sebevědomě řídit celý stát.

  14. Jo piráti jim jenom všechno skazi a potom se Bartoš jako pejsek připlazi spatky za Babišem

  15. Zajímalo by mne, kolik procent opravdových výkonných starostů je členy stra Starostové a nezávislí, řekl bych že jich zde moc není..v tomto případě se jedná o klamavou informaci.

  16. Být ve straně za minulého režimu bylo normální,kdo chtěl být studovaný musel být v KSČ to znamená že všichni v té straně byli,a dnes se tváří že ne,záznam u stb měl také každý akorát se vše hezky uklidilo zamázlo zničilo ,takže kdo měl vzdělání tak měl někoho nebo sám byl ve straně,byla to nutnost,tak nebuzerujte jednoho když jste vtom všichni a tím myslím všichni do roku 1989.

  17. Starostové si rvou vlasy??a z čeho, když s piráty tak hezky vyj….s takovým parťákem bych do holportu nešla,ani v práci ani v životě.je velice špatný základ pro budoucí spolupráci.rakusak chytil příležitost za dredy.jo pro koryta všechno.takovy normální, standartní politik.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *