5. 5. 2024

28 příspěvků u článku “Karel Schwarzenberg končí v politice. Zkušeně zhodnotil, kdo zvítězí ve volbách a kdo v nich pohoří

  1. Bohužel český národ je nepoučitelný, a ti hloupí, bývalí vyčůraní komouši a velká skupina lenochů očekávajících zase nějaké bonusy na úkor státu, ti půjdou volit stébáka a podobné. Když to dá náš soudruh Andrej dohromady se Šlachtou, tak tady máte Putinovské Rusko a už si ani nepr……, jedině, že budete dělat jeho podržtašku! Byli bychom moc rádi, kdyby se p.Schwanzenberg nemýlil.

    1. Když už k němu cítíte tolik náklonnosti, tak mu prosím dopřejte to “r”…i když to “n” je možná trefnější.

  2. Jenom zapšklý nácek může zpochybňovat výsledek demokratické volby prezidenta Zemana. Demokracie je svinstvo, když to nevyjde podle vašich představ, viď hnědokošiláči!

    1. Demokraticky se k vítězství ve volbách prolhal, stejně jako lže i nyní (soudně potvrzeno (už nás může zachránit jen matka příroda). Kníže má ve všem pravdu a ti co to nechějí vidět věřít opilci z hradu i stbákovi a dotačnímu podvodníkovi.

      1. vytuneloval becherovkuzískal neoprávněně majetek celou politickou karielu prochrápal za 140 tisíc měsíčně dokonce levobočka nazývají pane hrabě zlatí soudruzi

        1. No pokud jej nějaký šlechtic prohlásil za svého syna, tak je to platné…Hrabě skutečně je, to jen naše lůza zpochyňuje šlechtické tituly, nakonce ty zámky a hrady po válce vyrabovala ona…Smradlaví nečistí, umaštění a ještě sprostí lidé…..

    2. NO bez čínských a ruských peněz by nezvítězil….a podpory ruské páté kolony u nás…A ty nácky si nechte, náckovsky se vyjadřujete Vy…

    3. Jen morální zvrhlík může schvalovat popásovky, které se soudem uznaný lhář Zeman dopouštěl, včetně praktik jeho volebního týmu. Řeči o tom, že manželka oponenta má na zámku hákové kříže,, že chce vracet majetek Sudeťákům , včetně stbáka, který navzdory volebnímu zákonu nechal vylepovat plakáty v poslední den voleb.

  3. že prý končí – copak už se nemůže neprobudit snad se nenajde nějaká husa co se no bude snažit probudit polibkem

    1. Nic zamete se to pod koberec !! Ferri a promigrantská vypatlaná promigrantská kur.. Pekarová jsou 2 duvody z x proč tu to zkur.. stranu Top09 NEvolit !!

  4. Tak proč ne prachy si nahrabal. Orlík si vytěžil. Kalousek ho slušně zásoboval dotacemi se všech stran. Firmy v plusu. Myslím ideální čas odejít a přenechat koryto někomu jinému.

    1. Kalousek dotacemi ze všech stran? Dotace na památky měl pod dohledem ministr kultury a schvalovali je památkáři, pokud byl dotace z EU, tak jej komise.. Když už jste hloupý, tak to tady ještě nepředvádějte a raději mlčte…

  5. Tak tady čtu jen samé probolševické názory. Uvědomte si, vy bolševičtí propagátoři, že vašimi urážkami a výlevy nejste žádní machři, ale naprostí ubožáci!

  6. Pan Schwanzeneberg má samozřejmně pravdu. On jí má samozřejmně téměř vždycky,což ovšem musíte mít nějakou inteligenci abyste to vůbec pochopili, co říká.

  7. Šilená promigrantská děv.. Pekarová chce přijímat tisíce Afghancu – i proto musí být Top09 a s ní celá koalice SPOLU zcela NEvolitelná tak jako další neštěstí pro tu to zem Piráti+Stan !!! Občané rozum do hrsti a prosím nevolte ty zrádné koalice ! Jsou stejným neštěstím pro tu to zem jako komouši v roce 1948 !!!

    1. fanetik arabistka Pekárová je odstrašujicí blbka politiky jako udavači pirátu,a zelení výstraha pro voliče fuj fuj fuj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *