5. 5. 2024

2 příspěvky u článku “Maláčová si opět nedala pozor. Sama se prozradila, jak porušuje opatření v restauraci. Schytala to i od Adama Vojtěcha

  1. Blbka blbkou zůstane, byť by i ministryní byla. Že poruší hloupá nařízení bych pochopil, ale že to dá na sítě, to už je hodně velká tupost.

  2. Tohle není první případ veřejně činné osoby, která byla nachytána na mejdanu v restauraci s mnoha dalšími lidmi, i když to vládní nařízení k vůli covidu zakazovalo. To ale dokazuje, že covid není takovou strašnou a smrtelnou nemocí, jak se nám už skoro dva roky snaží nabulíkovat politici i jejich vědečtí a lékařští poskoci a mainstreamová média. Kdyby covid byl opravdu tak strašný, jak do nás hustí, tak ti politici a jejich poskoci by měli strachem stažené zádele a byli zalezlí v hermeticky uzavřených bunkrech. Oni moc dobře vědí, že covid je podvod a krycí mlha, která má zakrýt plnění nadnárodní agendy Great reset, vedoucí k nové totalitě, ale k vůli tomu potřebují v lidech udržovat strach aby odvedli pozornost lidí od lumpáren, které co na lidi v zájmu agendy Great reset chystají i od vlastních zlodějin..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *